Unikatni poročni prstani iz platine

Poročni prstani z platine so izdelki s pridihom razkošja in brezčasnosti. Tako kot diamantni poročni prstani so tudi izdelki iz platine presežek, ki se ga ne da primerjati z nobenim drugim izdelkom. V našem Zlatarskem ateljeju v Mengšu so vam seveda na voljo unikatni poročni prstani iz različnih materialov, tako da lahko povsem ustrezajo vašemu okusu in željam. Poročni prstani iz platine so ena možnost, druga so diamantni poročni prstani, lahko pa vam izdelamo tudi nakit iz drugih materialov. Poročni prstani (belo zlato, rdeče zlato itd.) nedvomno predstavljajo zvezo dveh ljudi, zato si bodoči mladoporočenci pogosto želijo, da bi bili tudi prstani nekaj posebnega, da bi odražali prav njuno posebno zvezo. V Zlatarskem ateljeju v Mengšu vam to željo lahko uresničimo.

Poročni prstani iz platinePoročni prstani iz platine

Platina je plemenita kovina – kemični element, ki je odporen na korozijo, in je v naravi lahko samorodna. Poleg tega, da so iz nje lahko izdelani unikatni poročni prstani in drug nakit, je uporabna tudi na mnogih drugih področjih, na primer v industriji. Tako kot diamantni poročni prstani so tudi poročni prstani iz platine nekaj posebnega, saj izžarevajo neko dodatno lepoto in prestiž. Če so to poleg vsega še unikatni poročni prstani, izdelani v Zlatarskem ateljeju, ki pripovedujejo vajino zgodbo, so še toliko bolj posebni in izjemni. Poročni prstani – rdeče zlato, rumeno zlato itd. so lahko prav tako narejeni po vaši želji ali pa po kakšni predlogi, ki vam je posebej sedla v srce. V našem ateljeju bomo prisluhnili vsem vašim željam.

Diamantni poročni prstaniDiamantni poročni prstani

Pravijo, da so diamanti dekletovi najboljši prijatelji – in to najbrž ni daleč od resnice, saj se z njimi težko primerja kateri koli drugi naravni material. Diamantni poročni prstani in poročni prstani iz platine – lahko pa seveda tudi kombinacija obojega – so lahko na vašo željo sožitje kakovostnega materiala in vrhunskega oblikovanja. Naj tudi vajina prstana odražata to, kar čutita. Na voljo so vam različni poročni prstani: belo zlato, rumeno zlato, rdeče zlato ... Unikatni poročni prstani so odločitev, ki je ne boste nikoli obžalovali. Če se zanju ne odločite, pa se kaj lahko zgodi, da vam bo žal. K sreči lahko v Zlatarski atelje v Mengšu pridete kadarkoli in izdelali vam bomo unikaten prstan, poročni ali zaročni ali drug nakit po naročilu, po vaši želji lahko so to tudi novi poročni prstani iz platine.

IMATE VPRAŠANJE?    


VPRAŠAJTE STROKOVNJAKA   

PONEDELJEK - PETEK:                   
10.00h- 12.00h in 14.00h-17.00 ali             
po predhodnem dogovoru!     

       
SOBOTE:            
Po predhodnem dogovoru!