POROČNI PRSTANI PO NAROČILU – ENOSTAVNI ALI DIAMANTNI

Poročni prstani po naročilu so popolnoma prilagojeni željam bodočih mladoporočencev, izdelani so namreč po meri. Takšna možnost je za pare najboljša, saj si lahko omislijo unikaten nakit, ki ne bo krasil prstanca nobenega drugega para.

Bolj zahtevni ali enostavni poročni prstani so na voljo kot vzorčni modeli v našem zlatarskem ateljeju, ali pa kot deli serijske ponudbe. Lahko pa jih bodoča mladoporočenca prilagodita ter si zamislita svoj simbol pripadnosti in zvestobe.

Če ste ravno v obdobju izbiranja, lahko k nam prineseta fotografijo, skico ali pa le idejo, da boste skupaj z našimi strokovnjaki izdelali poročni nakit, kot sta si ga zamislila.

Poročni prstani po naročilu, se najpogosteje izdelujejo iz žlahtnih kovin, kot so zlato, platina in srebro. Plemenite kovine so namreč dovolj trdne, obstojne, telesu prijazne in imajo možnost kasnejšega preoblikovanja. Srebro je sicer nekoliko manj trdno, je pa kljub vsemu dovolj obstojno, če je kovano. Nadomestka plemenitih kovin sta jeklo in titan, ki ju odlikujeta tako trdnost kot obstojnost, jih pa prav zato, kasneje ni mogoče preoblikovati. Ta podatek je zelo pomemben za poročne prstane, ki naj bi se nosili dolgo življenjsko obdobje.

Poročni prstani po naročilu

Enostavni poročni prstani po naročilu, ali kateri drugi?

Zlato ni samo zlato, saj obstajajo različni karati, ki jih ne smemo zamenjevati s karati diamantov. Karati povedo, kako čista je kovina iz katerega so poroči prstani izdelani. Višja kot je številka (10, 14, 18, 24…) bolj čisto je zlato. In mehkejše. V ponudbi je velika izbira več-karatnih poročnih prstanov, ki so ročno izdelani, kakovostni in cenovno ugodni. Lahko se odločite za kombinacijo materialov in izbirate med različnimi dragimi kamni, barvami kovine, oblikami, vzorci, gravurami…

Če ste bolj za klasične variante, so za vas pravi enostavni poročni prstani, z drobnim detajlom ali dvema. Če pa želite nekaj bolj ekstravagantnega, potem se sprehodite po spletni strani, kjer se bohotijo diamantni poročni prstani. Tako boste dobili idejo in nam jo zaupali, mi pa bomo izdelali poročne prstane po naročilu, prilagojene vašim željam.

Enostavni poročni prstani

Če iščete najboljše cene in visokokakovosten nakit, ste na pravem naslovu

Enostavni poročni prstani, ki so izdelani samo iz rumenega zlata, so danes že prava redkost. Kljub temu, pa se še vedno najdejo pari, ki so zvesti tradiciji in si želijo samo enostavne obročke. V zadnjih letih so bistveno bolj aktualni diamantni poročni prstani, kjer je moški prstan navadno brez, ženski pa vsebuje diamant.

Pogoste so kombinacije belega in rdečega zlata ali belega in rumenega zlata. Poročni prstani v barvnih kombinacijah (belo, rdeče, rumeno, roza zlato), so prava paša za oči. Že samo rdeče zlato postane v kombinaciji z belim nekaj posebnega. Vse več je tudi prstanov, ki jih sestavljajo kar tri barve, poleg tega pa vsebujejo tudi drage kamne. Kot bi rekli, nebo je meja. Mogoče je izdelati skorajda vse. In ker vsak par želi, da bi bila njuna poroka nekaj posebnega, ni čudno, da so najpogostejša izbira poročni prstani po naročilu.

Prav tako so danes izjemno modni širši prstani, ki so brušeni in matirani, vse bolj iskani pa so tudi diamantni poročni prstani. Diamantni poročni prstani so lahko iz zlata, srebra ali platine, diamanti pa so navadno okrogli, koničasti, ovalni ali hruškasti. Tudi sicer v poročni prstan pogosto vdelamo drage kamne, pogosteje v ženske, niso pa več redkost kot okras moških poročnih prstanov. Ti dragi kamni poudarjajo neminljivost, dragocenost in neskončnost zakonske zveze. Kljub temu pa diamantni poročni prstani ostajajo izbira večine.

Diamantni poročni prstani

Elegantni in enostavni poročni prstani po naročilu

Morda vam diamantni poročni prstani ne ustrezajo, saj si želite nekaj bolj preprostega. S tem ni nič narobe. Tudi enostavni poročni prstani po naročilu so lahko elegantni in iskren izkaz ljubezni. Enostavni poročni prstani po naročilu so običajno preprostih oblik in primerni za vse priložnosti. Pri izdelavi vedno pazimo, da ne motijo pri vsakdanjih opravilih, torej, da niso preveliki in lepo sedejo na prstanec.
Tako enostavni kot diamantni poročni prstani bodo predstavljali simbol vajine ljubezni in poročnih zaobljub ter vaju bodo zvesto spremljali na skupni poti. Zato izberite prstana, ki bosta z vama za vedno. Poročni prstani, ki vam jih ponujamo v Zlatarskem ateljeju v Mengšu, so edinstveni in drugačni. Za vedno drugačni.

Oglasite se k nam, radi vam bomo svetovali. S pomočjo strokovnega znanja in premnogih izkušenj, ki smo si jih pridobili v dolgih letih delovanja, smo svetovali že mnogim. Zanje smo izdelali tako zahtevnejše, kot enostavne poročne prstane, ki jih spremljajo še danes.

Vabljeni k ogledu naše spletne strani!

Poročni prstani po naročilu

IMATE VPRAŠANJE?    


VPRAŠAJTE STROKOVNJAKA   

PONEDELJEK - PETEK:                   
10.00h- 12.00h in 14.00h-17.00 ali             
po predhodnem dogovoru!     

       
SOBOTE:            
Po predhodnem dogovoru!