Poročni prstani po naročilu in željah mladoporočencev

Vsi poročni prstani so izdelani po naročilu, kar daje paru možnost, da si omisli unikaten par prstanov. Poročni prstan lahko bodoča zakonca izbereta iz že obstoječih vzorčnih modelov iz naše ponudbe, lahko pa si zamislita svoj simbol pripadnosti in zvestobe ter sliko takšnega nakita prineseta s seboj.

Poročni prstani se po naročilu najpogosteje izdelujejo iz žlahtnih kovin, kot so zlato, platina in srebro. Plemenite kovine so namreč dovolj trdne, obstojne, telesu prijazne in imajo možnost naknadnega preoblikovanja.  Srebro je sicer nekoliko manj trdno, je pa kljub vsemu dovolj obstojno, če je kovano. Nadomestka plemenitih kovin sta jeklo in titan, ki ju odlikujeta tako trdnost kot obstojnost, jih pa kasneje žal ni mogoče preoblikovati. To pa je zelo pomembno pri poročnih prstanih, ki naj bi se nosili dolgo življenjsko obdobje. 

Poročni prstani po naročilu - v modi zlato v različnih barvah

Diamantni poročni prstaniEnostavni, popolnoma rumeni poročni prstani, so danes že prava redkost. V zadnjih letih je bistveno več poročnih prstanov v beli barvi. Moški prstan je navadno brez briljanta, ženski pa z briljantom. Pogoste so tudi kombinacije belega in rdečega zlata ali belega in rumenega zlata. Poročni prstani v barvnih kombinacijah, na primer belo in rdeče zlato ali belo in rumeno zlato, so prava paša za oči. Že samo rdeče zlato postane v kombinaciji z belim nekaj posebnega. Vse več je tudi prstanov, ki jih sestavljajo kar tri barve zlata. 

Prav tako so danes modni širši prstani, ki so brušeni in matirani, vse bolj priljubljeni so tudi diamantni poročni prstani. Diamantni poročni prstani so lahko iz zlata, srebra ali platine, diamanti pa so navadno okrogli, špičasti, ovalni ali hruškasti. Tudi sicer v poročni prstan pogosto vdelamo drage kamne, pogosteje v ženske. Ti dragi kamni poudarjajo neminljivost, dragocenost in neskončnost zakonske zveze. Kljub temu pa diamantni poročni prstani ostajajo izbira večine.

Poročni prstani po naročiluElegantni in enostavni poročni prstani po naročilu 

Morda vam diamantni poročni prstani ne ustrezajo, saj si želite nekaj bolj preprostega. S tem ni nič narobe. Tudi enostavni poročni prstani po naročilu so lahko elegantni in iskren izkaz ljubezni. Enostavni poročni prstani po naročilu so ponavadi preprostih oblik, saj so namenjeni vsakodnevni uporabi, zato morajo biti primerni za vse priložnosti in ne smejo motiti pri vsakdanjih opravilih.

Tako enostavni kot diamantni poročni prstani bodo predstavljali simbol vajine ljubezni in poročnih zaobljub ter vaju bodo zvesto spremljali na skupni poti. Zato izberite prstana, ki bosta z vama za vedno. Poročni prstani, ki vam jih ponuja Zlatarski atelje Mengeš Ljubljana, so edinstveni in drugačni. Za vedno drugačni. 

Vabljeni k ogledu naše spletne strani!

IMATE VPRAŠANJE?    


VPRAŠAJTE STROKOVNJAKA   

PONEDELJEK - PETEK:                   
10.00h- 12.00h in 14.00h-17.00 ali             
po predhodnem dogovoru!     

       
SOBOTE:            
Po predhodnem dogovoru!