Poročni prstani – belo zlato za sodobno oblikovanje nakita

Malo je modnih dodatkov, ki bi imeli tako močno simbolno vrednost kot poročni prstani. Belo zlato je vrsta zlata, ki je mnogim bolj všeč kot rumeno zlato in ga lahko kombiniramo tudi z drugimi materiali. Za oblikovanje nakita so možnosti tako rekoč neskončne – unikatni poročni prstani oziroma poročni prstani po naročilu so lahko povsem enostavni ali pa neverjetno zapleteni – kakor vam ustreza. Ravno zaradi svoje simbolne vrednosti so mladoporočencem navadno všeč malce posebni poročni prstani, Kje kupiti čisto unikatne prstane? V Zlatarskem ateljeju v Mengšu vam jih bomo z veseljem naredili. Poročni prstani (belo zlato, rumeni, rdeče zlato, platina, dragi in poldragi kamni itd.) bodo točno takšni, kot si jih želite.

Oblikovanje nakitaUnikatni poročni prstani – kje kupiti ročno izdelane prstane

Poročni prstani (belo zlato ali kakšna druga kovina), izdelani v ateljeju za oblikovanje nakita kot unikaten ročni izdelek, so nekaj posebnega, saj so po meri ženina in neveste izdelani edinstveni in neponovljivi poročni prstani. Kje kupiti takšen neprecenljiv izdelek, se sprašujejo mnogi mladi pari, ki bi radi uraden začetek svoje skupne poti obeležili z nekim posebnim izdelkom. Naj to ne bo samo množično izdelan obroček na prstu, temveč unikatni poročni prstani. Belo zlato je le ena od možnosti, ki jih omogočajo poročni prstani po naročilu.

Poročni prstani belo zlatoPoročni prstani – belo zlato in oblikovanje nakita po naročilu

Unikatni poročni prstani so lahko stiliziran povzetek vajine skupne poti ali trenutka, ki je bil za vaju pomemben. Poročni prstani (belo zlato z različnimi dodatki, na primer) lahko predstavlja nekaj, kar vama v življenju ogromno pomeni – na primer glasba. Oblikovanje nakita je lahko čisto prilagojeno vajini individualni zgodbi, saj je malo tako izjemnih kosov nakita, kot so poročni prstani. Kje kupiti najboljše izdelke ni več vprašanje: pridite v zlatarski atelje v Mengeš in izdelali vam bomo unikaten nakit po vaši želji.

IMATE VPRAŠANJE?    


VPRAŠAJTE STROKOVNJAKA   

PONEDELJEK - PETEK:                   
10.00h- 12.00h in 14.00h-17.00 ali             
po predhodnem dogovoru!     

       
SOBOTE:            
Po predhodnem dogovoru!