Unikaten nakit ZA VSAK DAN

Unikaten nakit je darilo, s katerim težko zgrešite, saj je posebno, intimno, z njim pa lahko izkažemo veliko naklonjenost in ljubezen. Obdarovancu oziroma obdarovanki boste dali z unikatnim kosom izbranega nakita vedeti, da ima v vašem srcu posebno mesto. Medtem, ko poteka masovno oblikovanje nakita brez razmišljanja o tem, kdo bo ta nakit kasneje nosil, je postopek izdelave, katerega končni cilj je unikaten nakit, povsem drugačen in pozornost namenja tistemu, ki mu je nakit namenjen.

Unikaten nakit zlatarskega ateljeja MengešOblikovanje unikatnega nakita za vas

Unikaten nakit, ki ga izdelamo v Zlatarskem ateljeju Mengeš, je vedno oblikovan z mislijo na osebo, ki ji je nakit namenjen. To se nam zdi osnovni pogoj za kvalitetno oblikovanje nakita, še toliko bolj pa takrat, kadar izdelujemo poročni nakit oziroma poročni prstan. 

Poročni nakit

Vsem bodočim mladoporočencem svetujemo, da se namesto tega, kje kupiti poročni nakit, raje vprašajo, kje ga naročiti. Dokler bosta namreč razmišljala zgolj o tem, kje kupiti poročni nakit, obstaja velika nevarnost, da bosta na koncu razočarana oziroma da vama nošnja nakita ne bo v veselje ali pa se bosta poročnega nakita dokaj hitro naveličala. Poročni nakit je nekaj, kar vaju bo na vajn najlepši dan spominjalo vse življenje, zato je zelo pomembno, da je nakit unikaten in izdelan v skladu z vašimi željami.

Najlepši poročni prstani so tisti, ki so izdelani po meri, z upoštevanjem vseh vajinih idej in želja. Unikaten nakit je tako zagotovo najboljša možnost, ko je v igri poroka. Zagotovo ne želita, da bi identičen poročni nakit kasneje opazila na drugih ljudeh. To bi vama dalo občutek, da je vajina ljubezen le ena izmed mnogih, kar zagotovo ne drži. Verjamemo, da je vajina zgodba povsem unikatna, zato si zaslužita tudi nakit, ki vama bo pisan na kožo in se ga tako nikoli ne bosta naveličala. 

Različni materiali

Sodobne metode oblikovanja omogočajo izdelavo nakita iz najrazličnejših materialov. Zlati nakit se zdi sicer v primeru poroke najbolj zanesljiva in tradicionalna izbira, vendar menimo, da bi morala pri odločanju glede materiala upoštevati predvsem lastne želje oziroma okus. Če vama zlati nakit ni najbolj pri srcu, bi bilo nesmiselno vztrajati pri »spoštovanju tradicije«, saj gre navsezadnje za nakit, ki ga bosta nosila praktično vsak dan. Ena od možnih alternativ je denimo nakit iz belega zlata, ki je zelo popularen. Nakit iz belega zlata namreč uspešno združuje tradicijo in trende ter umirjenost in živahnost, na koncu pa vse naštete lastnosti zaokroži s ščepcem večne elegance.

Zlati nakit po naročilu

Seveda pa ne smemo pozabiti niti na nekoliko bolj eksotične možnosti. Veliko parov se dan danes odloči za izdelavo poročnega prstana iz lesa, lesu pa dodajo koščke usnja. Seveda pa lahko različne materiale kombiniramo tudi s prstani, ki so v osnovi narejeni iz kovine.

Unikaten nakit za vse (posebne) priložnosti

Nakup nakita je vedno dobra ideja - sploh ob posebnih priložnostih, ko želimo, da bo obdarovanca naše darilo vedno spominjalo na nas. Pri nakupu nakita moramo poskrbeti za to, da se nakit ujema s karakterjemi in željami tistega, ki bo nakit nosil, seveda pa je pomembno, da je všeč tudi nam samim. 

Poročni prstani in drugi unikatni prstani za posebne priložnosti pa niso edini razlog, da nas obiščete v Zlatarskem ateljeju Mengeš. S prekrasnim, ročno izdelanim kosom nakita lahko pokažete svojim najdražjim, da ne potrebujete posebnih priložnosti, da se spomnite, koliko vam pomenijo in jih tako razveselite z najrazličnejšimi kosi nakita, ki vam jih ponujamo pri nas. Izbirate lahko med ogrlicami, zapestnicami, prstani, poleg tega pa ponujamo tudi nakit po naročilu, pri katerem so vam na voljo tudi različni materiali, iz katerih lahko nakit izdelamo!

 

IMATE VPRAŠANJE?    


VPRAŠAJTE STROKOVNJAKA   

PONEDELJEK - PETEK:                   
10.00h- 12.00h in 14.00h-17.00 ali             
po predhodnem dogovoru!     

       
SOBOTE:            
Po predhodnem dogovoru!