Poročni prstani

Poročni prstan naj bi predstavljal večno ljubezen in zvestobo, ki si jo obljubi mladoporočeni par, vsekakor pa ju bo prstan celo življenje spominjal na najlepši skupni trenutek njune poti. Prav zato je zelo pomembno, da sta prstana, ki ju izbereta mladoroporočenca unikatna in skrbno izdelana, predvsem pa je potrebno poskrbeti za to, da so pri izdelavi poročnega prstana dosledno upoštevane vse želje, ki jih mladoporočenca imata.

Unikatni poročni prstaniCenik poročnih prstanov v Zlatarskem ateljeju

Vsak bodoči poročni par se sprašuje, kje so na voljo najlepši poročni prstani. Trg je sicer poln raznovrstne ponudbe, a ročno izdelan nakit in unikatni poročni prstani so na voljo le v redkih zlatarnah, kot je naš Zlatarski atelje v Mengšu. Pri nas vam izdelamo različne izdelke iz zlata, ki se jih na boste nikoli naveličali, saj se lahko pohvalijo z inovativnim dizajnom, kombinacijo različnih materialov, poleg tega pa bomo pri izdelavi poročnih prstanov natančno upoštevali vaše želje in predloge. Unikatni poročni prstani ali pa ročno izdelan nakit je nekaj povsem drugega, kot so izdelki, ki jih strojno izdelujejo v velikih količinah in jih lahko kupite kjerkoli. 

Unikatni izdelki se lahko namreč pohvalijo z »lastnim karakterjem«, ki se ujema z željami stranke, nakit pa je tako takoj veliko bolj poseben, stranka pa se z njim počuti povezano.

Je še kaj lahko bolj čudovitega in izvirnega, kot so po vaših željah izdelani poročni prstani, ki vas bodo spremljali do konca vaše skupne poti? Vabimo vas, da si ogledate ponudbo Zlatarskega ateljeja v Mengšu in se odločite za edinstvene izdelke iz različnih materialov.

Izdelava unikatnih poročnih prstanov

Ročno izdelan nakit po naročilu se nikakor ne more primerjati z industrijskimi izdelki, ki so na voljo v trgovinah. Ljubezen do žlahtnih kovin in želja po ustvarjanju nečesa novega in unikatnega je tisto, kar spodbuja nastajanje vedno novih izdelkov, kot so poročni ali zaročni prstani, ki jih oblikujemo v naši zlatarni v Mengšu. Pri izdelavi uporabljamo kakovostne in obstojne materiale, med seboj pa lahko kombiniramo tudi različne materiale. Kovini lahko dodamo nekaj lesenih ali usnjenih elementov, lahko pa se stranke odločijo celo za elemente platine.

Poročni prstani belo in rdeče zlatoCene poročnih prstanov

Cena poročnih prstanov je odvisna od materiala, ki si ga izberete, velikosti oziroma teže ter drugih dejavnikov, ki vplivajo na izdelek.

Ročno izdelan nakit za posebne priložnosti in posebne ljudi

Ljudje smo različni. Nekateri si srčno želijo biti čim bolj podobni ostalim in si tudi oblačila, modne dodatke in nakit izbirajo na podlagi tega, kar nosijo njihovi znanci ali prijatelji. Drugi pa si želijo biti edinstveni in zo izražajo tudi pri izbiri nakita -  od poročnega prstana do zapestnice ali ogrlice.

Unikatni poročni prstani so znak čiste ljubezni, ki ga mladoporočenca podarita drug drugemu na njunem posebnem delu in je zaobljuba zvestobe. Poročni prstani v različnih materialih (plemenito jeklo, zlato, srebro, dragi kamni, bero ali rdeče zlato, platina …) so  izdelani povsem po željah stranke, cena  le-teh pa je odvisna od številnih dejavnikov. Oglasite se v našem Zlatarskem ateljeju v Mengšu in si oglejte naše unikatne izdelke. 

 OGLEJTE SI NAŠO ZBIRKO POROČNIH PRSTANOV in POIŠČITE svojega najljubšega

IMATE VPRAŠANJE?    


VPRAŠAJTE STROKOVNJAKA   

PONEDELJEK - PETEK:                   
10.00h- 12.00h in 14.00h-17.00 ali             
po predhodnem dogovoru!     

       
SOBOTE:            
Po predhodnem dogovoru!