Unikaten nakit se ujema z vašo osebnostjo

Vsaka oseba zase je unikatna, nekaj posebnega. Smo ljudje mnogih okusov in želja, pa vendar smo vsi krvavi pod koži in želimo sebi in našim bližnjim zagotoviti le najboljše. Nakit je od nekdaj simboliziral družbeni status, nosili so ga le premožnejši in do danes je ostal simbol lepote in premoženja.

Zlatarski ateljeji ponujajo ogromno izbire in možnosti za nakup unikatnega nakita, pa naj gre za unikatne poročne prstane, unikatne zaročne prstane ali ostali nakit. Ker pa so ročna dela še toliko vrednejša, ker vanje vložimo trud in ljubezen, nekateri ateljeji nudijo možnost izdelave nakita na delavnicah, ki jih lahko obiščete s svojo boljšo polovico in skupaj izdelate poročna prstana, ki vaju bosta spominjala na dan, ko sta si dahnila usodni »da« in si prisegla zvestobo in ljubezen do zadnjega diha.

Izdelava unikatnega nakita

Unikaten nakit

Nakit je tista dragocenost, s katero ogromno ljudi izkazuje svojo ljubezen do bližnjih. Skozi zgodovino pa se je obdržala vrednota unikata. Zlatarski ateljeji nudijo možnost naročiti unikaten nakit kot ste si ga zamislili vi sami. Sami odločate o obliki, materialu, velikosti, vzorcu in gravuri. To je nakit z dušo, srcem in ljubeznijo, ki jo čutite do osebe, kateri ga želite podariti in je idealen za izpoved ljubezni. Osebi s tem pokažete, da je izjemna, unikatna in koliko vam pomeni. Lahko pa ga podarite ob posebnih priložnostih, kot so rojstni dan, obletnica, valentinovo, zaroka in poroka. Unikaten nakit pa ni primeren le za podaritev bližnjim, temveč tudi sami si lahko privoščite nekaj unikatnega, kar bo poudarilo vašo osebnost in izjemnost.

Izbirate lahko med rdečim, rumenim ali belim zlatom, jeklom, srebrom, platino, lahko jih skombinirate po želji, dodate moderne elemente kot je les ali usnje. V tej točki lahko prepustite domišljiji prosto pot in po želji oblikujete unikaten nakit zase ali za osebo, ki vam ogromno pomeni.

Unikatni zaročni prstani

Ko ste prepričani, da imate ob sebi osebo, s katero si želite preživeti preostanek življenja, so dih jemajoči zaročni prstani prvi korak do vajine zgodbe. Zaročni prstan simbolizira zavezanost, ki jo bodoči ženin obljublja bodoči nevesti. Hkrati pa prikazuje, koliko ji je pripravljen podariti, zato je zaročni prstan še kako pomemben na točki ko je potrebno poklekniti in izustiti eno najtežjih vprašanj.

Ponudba zaročnih prstanov je raznolika, kateri pa je pravi pa je odvisno od vašega okusa ali bolje rečeno od okusa vaše izbranke. Izberite prstan, ki bo poudaril tako njeno zunanjo kot tudi notranjo lepoto. Že narejeni prstani so božanski in izbira je na tej točki izjemno težka. Da pa bi se temu izognili, lahko naročite, po meri narejen in unikaten zaročni prstan, ki bo naravnost očaral vašo drago. Unikatni zaročni prstani vam omogočajo proste roke pri izbiri barve, gravur, materialov in velikosti, kar bo nepozaben izziv za vas in neprecenljiv simbol predanosti za vašo izbranko.

Poročni prstani

Poroka je tisti dogodek, ki se zgodi le enkrat v življenju, in ti ostane v spominu do zadnjega diha. Edina stvar, ki gre s tabo od poroke in jo nosiš do konca življenja, je poročni prstan, ki simbolizira vajino neskončno ljubezen in zvestobo, ki sta si jo prisegla na ta dan. Izberita pazljivo, saj vaju bo le to opominjalo na vse kar sta si obljubila.

Unikatno ne gre iz mode in ker sta poročna prstana, poleg ljubezni, tisto kar ostane večno, je še toliko bolj pomembno kaj izbereta. Unikatna prstana lahko oblikujete sami. Želje lahko zlijete na papir in ustvarite skico, po kateri bo nakit oblikovan ali pa preprosto opišete kakšen nakit bi želeli, v ateljeju pa se bodo potrudili po najboljših močeh, da bodo ugodili vsaki vaši želji in skupaj boste ustvarili prekrasen unikat.

Unikatni poročni prstani

Izberita svoj material pa naj bo to plemenito jeklo, zlato, srebro, dragi kamni, belo zlato … naročita svojo obliko, svoje velikosti in vgravirajta tiste edinstvene besede, ki vaju povezujejo in dajejo pomen vajini prečudoviti zvezi.

Zaradi vajine unikatne ljubezni, ki je ne premore nihče drug, lahko izberete unikaten poročni prstan ali pa ga izdelajte kar sami.

Ja, res je! Svoja poročna prstana lahko izdelata kar sama. Izdelava prstanov v okviru delavnice, bo nepozabna izkušnja za oba in vaju bo še bolj povezala, saj bosta vedela, da sta v izdelavo prstanov vložila svoj trud in ljubezen, ki jo čutita drug do drugega.

IMATE VPRAŠANJE?    


VPRAŠAJTE STROKOVNJAKA   

+ 386 31 631 830

Facebook Zlatarski atelje Mengeš

PONEDELJEK - PETEK:                   
10.00h- 12.00h in 14.00h-17.00 ali             
po predhodnem dogovoru!     

       
SOBOTE:            
Po predhodnem dogovoru!