Nakit za vsak okus

V Zlatarskem ateljeju Mengeš vam poleg že izdelanega klasičnega nakita nudimo tudi izdelavo ročno izdelanega nakita po naročilu.

Nakit po naročilu je idealna rešitev za vse, ki imate določene želje o videzu, naj si bo glede barve kovine ali dragega kamna, gravure, vzorca ali velikosti.

Prodaja nakita za različne priložnosti, kot so zaroka, poroka, obletnica, rojstni dan, itd. Paleta možnih materialov, dodatkov in dekorativnih kamnov je zares široka. Izbirate lahko med zlatom (rdečim, rumenim in belim zlatom), jeklom, srebrnim nakitom, platino in drugimi kovinami, ki jih lahko na vašo željo kombiniramo med sabo ali jim dodamo moderne elemente, kot je npr. dodatek lesa, usnja in emajla. Poročni prstani lahko sledijo klasičnim stilom in oblikovanju ali pa  modernim trendom, ki nam dopuščajo zares veliko umetniške svobode.

prodaja nakita po naročilu

Ročno izdelan nakit za vse priložnosti

V kolikor bi želeli, da za vas izdelamo poljuben kos nakita po meri (zapestnico, prstan, ogrlico, uhane,…), nam lahko prinesete skico oz. sliko ali nam preprosto opišite vaše želje. Za vsako naročilo unikatnega nakita se bomo maksimalno potrudili, saj nam zadovoljstvo strank veliko pomeni.

Pri prodaji nakita dajemo velik poudarek na kakovosti izdelave, saj verjamemo, da mora obdržati svojo prvotno lepoto še vrsto let.

Najbolj priljubljen kos so prav zagotovo poročni prstani, ki si ju zakonca izmenjata v znak medsebojne ljubezni in spoštovanja. Zelo iskan je tudi srebrn nakit po naročilu z različnimi posvetili, ki ga lahko podarimo ob diplomi, birmi, posebnih dosežkih, itd.

Obiščite Zlatarski atelje Mengeš in se prepričajte o naši bogati in raznoliki ponudbi. Potrudili se bomo, da za vas izdelamo privlačen, kvaliteten in cenovno ugoden izdelek po meri, ki bo izpolnil vsa vaša pričakovanja.

Ročno izdelan nakit kot znak ljubezni

prodaja unikatnega nakitaV najbolj poznanem slovenskem glasbenem mestu, seveda vsi poznate Mengeš, veje glasba tudi iz posebnih instrumentov – zlatarskih orodij – ki ustvarjajo izključno unikatni nakit, poročne prstane... Lahko jih naročite po lastni zamisli oziroma predlogah ali pa izberete v že obstoječi ponudbi – v Zlatarskem ateljeju. (Za)vedno drugačen in prav takšnega imamo najraje!

Vsi smo drugačni in edinstveni, tako kot umetniški unikatni nakit v Zlatarskem ateljeju Mengeš – za vse starosti, vse spole, vse priložnosti.

Če imate kakšna specifična vprašanja glede ročno izdelanega nakita, na katera do sedaj še niste našli odgovora, vam lahko svetuje naš strokovnjak. Pokličite na + 386 31 631 830 od ponedeljka do petka od 10.00 do 12.00 in od 14.00 do 17.00 ali po predhodnem dogovoru, ob sobotah pa le po predhodnem dogovoru.

IMATE VPRAŠANJE?    


VPRAŠAJTE STROKOVNJAKA   

PONEDELJEK - PETEK:                   
10.00h- 12.00h in 14.00h-17.00 ali             
po predhodnem dogovoru!     

       
SOBOTE:            
Po predhodnem dogovoru!