Srebrni poročni prstani - unikaten nakit iz srebra po ugodni ceni

Srebrni poročni prstani postajajo vse bolj priljubljeni. Ne le da so cenovno dostopnejši od zlatih, ampak nosijo tudi velik simbolni pomen. Srebro namreč že dolgo simbolizira čistost, ki izhaja iz podobe srebrne lune, zato je več kot primerno za obljubo večne zvestobe. Za tiste pare, ki jim je všeč belo zlato, a si ga ne morejo privoščiti, so srebrni poročni prstani odlična alternativa.

Srebrni poročni prstani pa niso edini, ki so v zadnjem času izjemno priljubljeni. Vse bolj se izdeluje tudi unikaten nakit iz plemenitega jekla. Jekleni poročni prstani so zelo lepi in kakovostne izdelave, plemenito jeklo pa je tudi trdno in obstojno. Zelo ugodna in dostopna je tudi cena takšnih poročnih prstanov, ki so povečini sicer namenjeni ljudem z alergijo na zlato – seveda pa tudi tistim, ki jim zlato preprosto ni všeč.

Unikaten nakit – srebrni in poročni prstani iz jekla

Poročni prstani plemenito jekloPlemenito jeklo je zelo modne, nevtralno srebrne barve. Na voljo je v širokem razponu odtenkov - od izrazito mat videza do visokega sijaja, zato se praktično poda k čemurkoli, obenem pa je takšen prstan zelo obstojen. Z njim lahko denimo brez skrbi plavate, ne da bi si nakit morali sneti, zvečer pa odhitite na zabavo ali romantično večerjo,
Poročni prstani iz plemenitega jekla praktično ne zahtevajo vzdrževanja, ne spreminjajo barve, prav tako je plemenito jeklo odporno proti koroziji. Tako kot srebrni poročni prstani so tudi jekleni odlična izbira za tiste, ki imate občutljivo kožo, saj plemenito jeklo ne povzroča alergij. Plemenito jeklo se velikokrat kombinira z ostalimi materiali, kot so zlato, srebro ali titan.

Poročni prstani – rumeno zlato za unikaten nakit s tradicijo

Poročni prstani rumeno zlatoPred leti so so ljudje večinoma poznali poročne prstane iz rumenega zlata preprostih oblik. Danes pa je ponudba zlatih poročnih prstanov zelo bogata – tako z vidika barvnih odtenkov kot tudi oblik. Najpogosteje se še vedno uporablja štirinajstkaratna zlitina zlata v rumeni, beli ali rdeči barvi oziroma njihova kombinacija. Štirinajstkaratno zlato ima najugodnejše razmerje med ceno in lastnostmi, ki so potrebne za dolgo nošenje nakita. Trdnejše in odpornejše je od mnogih večkaratnih dražjih zlitin. Rumena je klasičen in priljubljen barvni odtenek te plemenite kovine. Njegov sijaj spominja na tople sončne žarke.

So vam všeč zlati poročni prstani? Naj na vaši roki zasije prijetna toplota, ki ga lahko odda samo rumeno zlato.

Zlati, jekleni ali srebrni poročni prstani Zlatarskega ateljeja Mengeš naj vaju zvesto spremljajo na vajini skupni poti. Obiščite našo spletno stran, kjer si lahko ogledate za vedno drugačen unikaten nakit.

Vabljeni!

IMATE VPRAŠANJE?    


VPRAŠAJTE STROKOVNJAKA   

PONEDELJEK - PETEK:                   
10.00h- 12.00h in 14.00h-17.00 ali             
po predhodnem dogovoru!     

       
SOBOTE:            
Po predhodnem dogovoru!