Nakit po naročilu – ročno izdelan unikaten nakit, ki enostavno očara

Nakit po naročilu je čudovito darilo, ki bo presenetilo in razveselilo prav vsakega obdarovanca. Vsak od nas je namreč svoj individuum, ki ima svoj stil in svojo osebnost. Prav zaradi tega klasični nakit, ki ga dobimo v kateri koli zlatarni, ne bo navdušil prav vsakega posameznika.

Če bomo osebi, ki nam nekaj pomeni (in ja, to smo lahko tudi mi sami), podarili unikaten nakit po naročilu, ki bo odražal njeno osebnost in okus, pa bomo vedno zadeli v polno. Ne glede na to ali bomo nakit po naročilu podarili moškemu ali ženski. Tudi zato, ker bomo osebi s tem pokazali, da jo dobro poznamo, in da nam pomeni zelo veliko.

Prav takšnemu nakitu se posvečajo v Zlatarskem ateljeju Mengeš – ZAM, ki svojo ljubezen do izdelovanja nakita in številne izkušnje združujejo v čudovitem unikatnem nakitu.

Nakit po naročilu - unikaten nakit

Izdelovanje nakita je umetnost

Izdelovanje nakita je zagotovo ena od prav posebnih vej umetnosti. Unikaten nakit lahko namreč prevzame katero koli obliko, z izdelovanjem nakita po naročilu pa lahko povemo edinstveno in atraktivno zgodbo, ki bo prepričala vsakega poslušalca, oz. v tem primeru, gledalca. 

Ročno izdelan nakit, ki ga za vas lahko ustvarijo v Zlatarskem ateljeju Mengeš, je lahko izdelan po vaši predlogi. Lahko ga, denimo, narišete ali prinesete fotografijo nekega kosa, ki bi ga želeli imeti poustvarjenega zase. Lahko pa se prepustite njihovim idejam, kreativnosti in ustvarjanju ter si izberete unikaten nakit, ki ga bodo izdelali z veliko ljubezni.

Vsak kos nakita, ki ga boste dobili v ateljeju ZAM, je namreč unikaten in poseben, kot je unikatna in posebna slika, ki jo ustvari nek umetnik.

Ročno izdelan nakit po naročilu

Unikaten nakit: samo nebo je meja

Nakit po naročilu lahko, kot že rečeno, prevzame katero koli obliko. Tako lahko dobite unikatne prstane, zapestnice, verižice, manšetne gumbe in tako dalje, ki bodo videti točno tako, kot si boste zaželeli. Pri izdelovanju nakita njihovi zlatarji lahko uporabijo različne materiale. 

Nakit po naročilu je lahko narejen iz vseh vrst zlata – rumenega, belega ali rdečega, pa tudi iz jekla, srebra, platine in drugih vrst kovine. Vse te je med sabo mogoče kombinirati, lahko pa jih naredimo še bolj unikatne in posebne, če jih pomešamo še z modernejšimi materiali. Vaš ročno izdelan nakit, narejen v ateljeju ZAM, je tako lahko deloma izdelan tudi iz lesa, usnja ali emajla. 

Ker vedo, kako pomembni sta osebnost in prepričanje osebe, ki ji želite podariti nakit po naročilu, ponujajo tudi unikaten nakit iz kristalov, ki ni samo lep, temveč ima tudi zdravilne lastnosti. 

Nakit po naročilu lahko sledi modernim trendom izdelovanja nakita ali se vrne h klasiki, izbira je vaša. Vsekakor pa vam bodo zlatarji iz ateljeja ZAM z veseljem priskočili na pomoč pri razvijanju ideje.

Nakit po naročilu

Ročno izdelan nakit, ki bo navdušil vsakogar

V zlatarskem ateljeju Mengeš ponujajo širok nabor ročno izdelanega nakita tako za ženske kot za moške. Pri njih boste našli kos za čisto vsako priložnost in vsak bo narejen lično ter kakovostno. Tovrsten unikaten nakit je lahko čudovito darilo za rojstni dan, obletnico, valentinovo, božič… Toda najpogosteje se za nakit po naročilu odločijo novopečeni zaročenci ali mladoporočenci. 

Ti se za izdelovanje nakita po naročilu najverjetneje največkrat odločajo zato, ker gre za tako pomembno priložnost. Sploh poročna prstana bosta mož in žena nosila vse življenje, zato je nujno, da ta odražata njun stil in osebnost. 

Nakit po naročilu v obliki poročnih ali zaročnih prstanov pa ni edini unikaten nakit, ki ga kupci največkrat izberejo. Za to se pogosto odločijo tudi tisti, ki želijo svojim dragim podariti ročno izdelan nakit, ki bo opremljen s posebnimi posvetili. Ob posebnih dosežkih, kot so diploma, birma in tako dalje, obdarovanci tako dobijo darilo, ki je narejeno samo zanje in jim je zares pisano na kožo.

Unikaten nakit

IMATE VPRAŠANJE?    


VPRAŠAJTE STROKOVNJAKA   

PONEDELJEK - PETEK:                   
10.00h- 12.00h in 14.00h-17.00 ali             
po predhodnem dogovoru!     

       
SOBOTE:            
Po predhodnem dogovoru!