Zlati poročni prstani kot pečat večne ljubezniporočni prstani na spletu

Prstani so danes na voljo v številnih trgovinah, pa tudi na spletu. Pestra ponudba vsekakor pripomore k njihovi cenovni dostopnosti, ko pa gre za posebne priložnosti, pa jih navadno želimo obeležiti z res edinstvenim, unikatnim nakitom. Slednjega ponujamo v Zlatarskem ateljeju Mengeš, kjer lahko najdete prav vse od zlatih poročnih prstanov do ogrlic za birmo, zaročnih prstanov in drugega nakita po naročilu. Naša predanost detajlom in uporaba prestižnih materialov nas postavlja korak pred konkurenco, ponosni pa smo tudi na našo bogato izbiro.

Izdelujemo namreč:

  • Klasični (retro) nakit in sodobni nakit
  • Minimalistični nakit in bogato okrašen nakit
  • Ročno izdelan nakit iz različnih materialov (plemenito jeklo, zlat ali srebrni poročni prstan, dragi kamni, bero, rdeče zlato, platina)

Želite unikaten diamanti prstan za posebno obletnico ali morda srebrni poročni prstan, ki je izdelan povsem po vaših zamislih? Vas zanima edinstven več-karatni poročni prstan? Potem smo pri Zlatarskem ateljeju Mengeš pravi naslov za vas! Naši prstani so izdelani z maksimalno mero natančnosti in predanosti oblikovanju nakita.

Kako poteka naročanje unikatnih ročno izdelanih prstanov pri nas?Zlati poročni prstani

V kontakt z nami lahko stopite preko obrazca na naši spletni strani ali telefonske številke 031 631 830. Pomagali vam bomo pri spreminjanju vaših idej o sanjskem prstanu v resničnost! Zamisli o zlatem poročnem prstanu nam lahko sporočite ustno ali pa nam prinesete skico oziroma sliko vaših želja. Naši svetovalci vam bodo nato z veseljem ponudili vse informacije o izbiri najboljših materialov, vzorcev in oblik. Ko se prepričate o vseh detajlih, bomo za vas začeli izdelavo poročnih prstanov. Na spletu lahko preberete več o naši ponudbi, ali pa nas obiščete kar v naših prostorih v Mengešu, zgolj 15km iz prestolnice. Vabimo vas, da se oglasite v našem ateljeju in se na lastne oči prepričate o naši bogati ponudbi povsem unikatnega nakita.

Srebrni ali zlati poročni prstan – bogata izbira

Čeprav je zlati poročni prstan klasična izbira, pa v zadnjem času postajajo vedno bolj popularne tudi netradicionalne barve. Pri nas lahko izbirate med plemenitimi materiali različnih barv, nakit pa je izdelan povsem po željah naših strank.

Podarite ali si privoščite nekaj povsem edinstvenega! Zagotavljamo, da vas bo naš nakit spremljal ob pomembnih življenjskih trenutkih in z vami tkal unikatno življenjsko pot.

IMATE VPRAŠANJE?    


VPRAŠAJTE STROKOVNJAKA   

PONEDELJEK - PETEK:                   
10.00h- 12.00h in 14.00h-17.00 ali             
po predhodnem dogovoru!     

       
SOBOTE:            
Po predhodnem dogovoru!