NAJCENEJŠI ZLATI POROČNI PRSTANI – UNIKATNI POROČNI PRSTANI BELO ZLATO

Prihaja pomlad – čas pravljičnih poročnih dni in s tem najlepših spominov, ki bodo z mladoporočenci ostali večno. Zlati poročni prstani so prava klasika, ki ob tem slavnostnem dogodku preprosto ne smejo manjkati. Če so ti unikatni, je še toliko bolje. Poročni prstani izstopajo izmed mnogih kosov nakita, saj izražajo ljubezen, predanost in za vedno spremenijo ljudi. Kot ena izmed redkih tradicij so se ohranili vse do danes in videti je, da ne izgubljajo na pomenu. Poročni nakit je dragocen, močno vezan na čustva in bodočim zakoncem ogromno pomeni - ne glede na to ali so poročni prstani iz belega zlata, rumenega, rdečega, z vdelanimi diamanti, matirani, brušeni ali polirani. Možnosti so skorajda neomejene, saj v našem podjetju, poročne prstane izdelujemo po naročilu, jih prilagajamo željam strank ter upoštevamo njihove ideje, tudi če so te posebne in odstopajo od standardov. Rezultat so unikatni poročni prstani, ki poudarijo edinstvenost posamične zakonske zveze in ljubezni. Kaj pa cena poročnih prstanov? Poroka predstavlja velik strošek, cenik poročnih prstanov pa pogosto sega v nebo. Za tiste najlepše prstane boste pogosto odšteli celo premoženje, medtem ko so cenejši prstani pogosto pusti in brezizrazni. V Zlatarskem ateljeju Mengeš smo za vas pripravili ugodno alternativo. Obiščite nas in odkrijte svet več-karatnih zlatih poročnih prstanov po ugodni ceni! Nudimo vam svetovanje pri izbiri vseh vrst prstanov in drugega nakita, z veseljem pa bomo za vaš poročni dan izdelali tudi nekaj povsem unikatnega.

Unikatni poročni prstani

 

Cenik najcenejših zlatih poročnih prstanov iz belega in rumenega zlata

Cene poročnih prstanov so pri nas dosegljive za vsak žep, vendar so odvisne od številnih dejavnikov. Strankam, ki se odločijo za obisk našega zlatarskega ateljeja, nudimo najcenejše poročne prstane različnih debelin, kombinacij in oblik. V ponudbi boste našli poročne prstane iz rumenega, rdečega in belega zlata, plemenitega jekla, različne unikatne prstane modernih ter klasične poročne prstane tradicionalnih oblik, na katere določeni pari še vedno prisegajo. Pomembno je najti poročni nakit, ki ustreza obema zaljubljencema, pa naj gre za preproste obročke ali za edinstvene umetnine. Cene so odvisne od materiala, ki ga bodoči mladoporočenci izberejo (nudimo tudi srebrne poročne prstane in izdelke iz drugih žlahtnih kovin), velikosti in zahtevnosti izdelave. Veliko vlogo pri višini cene poročnega nakita igrajo dodatki oz. dragi ali poldragi kamni, ki morajo biti vdelani natančno in brez napak ter čvrsto pritrjeni v podlago. Ponudba naših zlatih poročnih prstanov je zelo bogata, kljub temu pa se stranke pogosto odločijo za štirinajstkaratno zlato, iz že obstoječih vzorčnih modelov. Dejstvo je, da je zlato zlitina, ki omogoča izjemno raznolike barvne kombinacije (bele, rumene, rdeče v različnih odtenkih), zlati poročni prstani pa so atraktivni tudi zaradi izjemne svobode, ki jo imajo pari, pri izbiri oblike in stila. Med najcenejšimi poročnimi prstanimi iz zlata, se zagotovo najdeta prava za vsak par.

 

Poročni prstani naj bodo iz kakovostnega zlata, ki bo trajalo

Žal se na tržišču pojavljajo tudi poročni prstani iz cenejših, nekakovostnih in neplemenitih kovin, ki zaradi primesi niso dovolj močni in trpežni ter celo puščajo barvo. Pre-poceni nakup poročnih prstanov, zagotovo ni garancija za njihovo kvaliteto in dolgo nošenje, zato je dobro, da se pri izbiri ne osredotočate le na njihovo zunanjost, ampak se pozanimate tudi o sestavi zlitine iz katere je poročni nakit izdelan. Znano je, da je eno izmed najodpornejših štirinajstkaratno zlato, ki je trdnejše in močnejše od mnogih drugih zlitin in je tudi najpogosteje izbran material za izdelavo nakita, kakor je bil že v preteklosti. Pogosto se zgodi, da pari dobijo poročne prstane od svojih staršev ali starih staršev, ki jih želijo obdržati, prav tako pa bi jih radi spremenili v modernejšo obliko. Pri nas to ne predstavlja težav, saj lahko iz njih naredimo lične, nove in unikatne poročne prstane, ki jih mladoporočenci z veseljem nosijo.

Poročni prstani iz belega in roza zlata

 

Večkaratni zlati poročni prstani tudi po naročilu in po ugodni ceni

Pri Zlatarskem ateljeju Mengeš, po dosegljivi ceni nudimo nakit, ki je izdelan povsem po vašem naročilu. Nikar ne mislite, da je za poročne prstane iz belega zlata, ki so danes skorajda najbolj atraktivni, potrebno odšteti celo premoženje. Če dobro razmislite, boste poročni nakit nosili do konca življenja, zato ta na noben način ne more biti precenjen.  Poročne prstane tako izdelujemo iz belega, rdečega in rumenega zlata, pa tudi v kombinaciji z briljanti in celo z lesom. Ne oklepamo se pravil, tudi se ne uklanjamo splošnemu mnenju, ampak si upamo iti korak naprej in biti izvirni - inovativni. Rezultat so unikatni poročni prstani ter ostale vrste nakita, ki ga lahko najdete v naši veliki ponudbi. Vedeti morate tudi, da nakup najcenejših poročnih prstanov ne pomeni, da morate izbrati nekaj pustega in običajnega. Pri nas poskrbimo, da vas v sanjski poročni dan pospremijo naši unikatni izdelki. Za več informacij in ogled bogate ponudbe poročnih prstanov, ste vabljeni v naš atelje v Mengšu. Na naši spletni strani pa nam lahko pošljete tudi brezplačno povpraševanje ter si ogledate veliko ponudbo poročnega in ostalega nakita. 

IMATE VPRAŠANJE?    


VPRAŠAJTE STROKOVNJAKA   

PONEDELJEK - PETEK:                   
10.00h- 12.00h in 14.00h-17.00 ali             
po predhodnem dogovoru!     

       
SOBOTE:            
Po predhodnem dogovoru!