Poročni prstan z diamanti je markanten in nepozaben

Poročni prstani po naročiluPoročni prstan z diamanti je izvrstna obogatitev ženskega poročnega prstana. Poročni prstan z diamanti je gotovo nekaj posebnega, saj še iz časa slovite filmske igralke Marilyn Monroe velja, da so diamanti najboljši prijatelji deklet in žensk. Poleg tega pa je poročni prstan z diamanti tudi prijetna popestritev čudovitega zlatarskega izdelka. Če se sprašujete, kje kupiti poročne prstane, vam predlagamo, da se oglasite v Zlatarskem ateljeju Mengeš. Znani smo po čudovitih poročnih prstanih po naročilu, zato smo zagotovo najboljši odgovor na vprašanje kje kupiti poročne prstane. Ko si boste ogledali naše odlične vzorce poročnih prstanov z diamanti, srebrnih poročnih prstanov in kombiniranih poročnih prstanov, boste ugotovili, da ste našli odgovor na vprašanje kje kupiti poročne prstane. Poročni prstani v Ljubljani in širši okolici so pri nas tudi najbolj domiselni, če je nekaj posebnega tisto, kar si želite. Izdelali vam bomo prekrasne poročne prstane po naročilu.

 

Poročni prstan z diamanti lahko izdelamo le za žensko roko

Sploh ni nujno, da morata biti oba poročna prstana povsem enaka. V zadnjem času je vse bolj moderno, da zlatarji ženski poročni prstan okrasimo z diamanti. Moškemu bi bil tak okras verjetno neprijeten, medtem ko je veliko žensk nad diamanti seveda navdušenih. Z našimi izvrstnimi poročnimi prstani po naročilu bosta tako kar najbolj zadovoljna oba mladoporočenca.

 

Kje kupiti poročne prstane? Zagotovo v ateljeju Mengeš!

Naše stranke so nad našim mojstrstvom navdušene. Izdelujemo namreč domiselne, trendovske, moderne in estetsko odlične poročne prstane po naročilu. K nam na ogled toplo vabimo vse, ki so zahtevni in še niso našli odgovora na vprašanje, kje kupiti poročne prstane. Verjamemo, da boste ob obisku našega ateljeja dobili odgovor na to vprašanje. Naši poročni prstani v Ljubljani in v njeni bližini bodo namreč zagotovili tudi najbolj zahtevne ljubitelje poročnega nakita. Z veseljem vam bomo izdelali poročne prstane po naročilu, ki bodo v celoti in popolnoma zadovoljili vaš čut za estetiko in vaše osebne želje.

IMATE VPRAŠANJE?    


VPRAŠAJTE STROKOVNJAKA   

PONEDELJEK - PETEK:                   
10.00h- 12.00h in 14.00h-17.00 ali             
po predhodnem dogovoru!     

       
SOBOTE:            
Po predhodnem dogovoru!