Unikatni nakit po vašem okusu

V Zlatarskem ateljeju Mengeš vam poleg že izdelanega klasičnega nakita nudimo tudi izdelavo unikatnega nakita po naročilu. Nakit po naročilu je idealna rešitev za vse, ki imate določene želje o videzu unikatnega nakita, naj si bo glede barve kovine ali dragega kamna, gravure, vzorca ali velikosti.


 

Nakit po meri izdelamo za različne priložnosti, kot so zaroka, poroka, obletnica, rojstni dan, itd. Paleta možnih materialov, dodatkov in dekorativnih kamnov je zares široka. Izbirate lahko med zlatom (rdečim, rumenim in belim zlatom), jeklom, srebrom, platino in drugimi kovinami, ki jih lahko na vašo željo kombiniramo med sabo ali jim dodamo moderne elemente, kot je npr. dodatek lesa, usnja in emajla. Nakit po naročilu lahko sledi klasičnim stilom in oblikovanju, lahko pa tudi modernim trendom, ki nam dopuščajo zares veliko umetniške svobode. Nudimo vam tudi nakit s kristali, ki poleg estetske vrednosti posedujejo tudi zdravilno moč.

Izdelava unikatnega nakitaUnikatni nakit po vašem okusu

Nakit lahko predstavlja tudi čudovito darilo ob različnih priložnostih

Pozabiti ne smemo niti na to, da unikatni nakit predstavlja čudovito darilo, ki bo obdarjenega spominjalo na nas še dolgo po tem, ko bo darilo že dano. V Zlatarskem ateljeju Mengeš ponujamo različne vrste nakita, od zapestnic, ogrlic, uhanov in prstanov. V kolikor osebo, ki ji boste nakit podarili dobro poznate, pa se lahko odločite tudi za izdelavo nakita po meri. Nakit po naročilu bomo izdelali popolnoma v skladu z vašimi željami, pri tem pa bomo uporabili tudi materiale, ki jih želite na nakitu. Izbirate lahko med različnimi kovinami, poldragimi in dragimi kamni, vse skupaj pa lahko kombinirate z nekoliko bolj eksotičnimi materiali, kot sta na primer les in usnje. Z zanimivo kombinacijo materialov lahko dosežemo, da je nakit zares unikaten in deluje nekoliko ekstravagantno, vendar moramo pred naročilom takšnega nakita zares dobro poznati osebe, ki ji nakit poklanjamo. V nasprotnem primeru se je bolje odločiti za nekoliko manj vpadljiv nakit, bolj klasičnih linij, ki ga bo obdarjena oseba lahko kombinirala k več stilom oblačenja. 

Izdelava nakita po naročilu

V kolikor bi želeli, da za vas izdelamo poljuben kos nakita po meri (zapestnico, prstan, ogrlico, uhane,…), nam lahko prinesete skico oz. sliko ali nam preprosto ustno sporočite vaše želje. Seveda vam bomo pri naročilu unikatnega nakita pomagali s svojimi idejami, ki smo jih pridobili skozi leta izdelave nakita ter tako poskrbeli, da bo nakit zares unikaten, poleg tega pa vam bo všeč zmeraj, ko ga boste nosili. Z vsako naročilo unikatnega nakita se bomo maksimalno potrudili, saj nam zadovoljstvo strank veliko pomeni. Pri nakitu po naročilu dajemo velik poudarek na kakovosti izdelave, saj verjamemo, da mora nakit po meri obdržati svojo prvotno lepoto še vrsto let.

Najbolj priljubljen kos nakita po meri so prav zagotovo zaročni in poročni prstani, ki si ju zakonca izmenjata v znak medsebojne ljubezni in spoštovanja. Tudi pri izbiri oz. izdelavi poročnih prstanov mladoporočencema puščamo popolnoma proste roke, da izbereta nakit, ki jima najbolj ustreza in se kar najbolje sklada z njunim karakterjem. Pomagali bomo s svojimi idejami in znanjem ter kopico materialov, iz katerih lahko poročne prstane in drug poročni nakit izdelamo. Poročni prstan je prstan, s katerim si mladoporočen par obljubi večno zvestobo. Ker bosta prstane nosila vse življenje, je nujno, da se le-ti skladajo z njunim stilom in z njunim karakterjem, prstanov pa se tako par nikoli ne bo naveličal. Zelo iskan je tudi nakit po naročilu z različnimi posvetili, ki ga podarjamo ob diplomiranju, birmi, posebnih dosežkih, itd. Obiščite Zlatarski atelje Mengeš in se prepričajte o naši bogati in raznoliki ponudbi unikatnega nakita. Potrudili se bomo, da za vas izdelamo privlačen, kvaliteten in cenovno ugoden nakit po meri, ki bo izpolnil vsa vaša pričakovanja.


 

OGLEJTE SI GALERIJO

IMATE VPRAŠANJE?    


VPRAŠAJTE STROKOVNJAKA   

PONEDELJEK - PETEK:                   
10.00h- 12.00h in 14.00h-17.00 ali             
po predhodnem dogovoru!     

       
SOBOTE:            
Po predhodnem dogovoru!