Unikaten nakit za vaš najpomembnejši dan: čudovit poročni nakit

Unikaten nakit je darilo, s katerim težko zgrešite. Obdarovancu oziroma obdarovanki boste dali z unikatnim kosom izbranega nakita vedeti, da ima v vašem srcu posebno mesto. Medtem ko poteka masovno oblikovanje nakita brez razmišljanja o tem, kdo bo ta nakit kasneje nosil, je postopek izdelave, katerega končni cilj je unikaten nakit, povsem drugačen. Unikaten nakit, ki ga izdelamo v Zlatarskem ateljeju Mengeš, je vedno oblikovan z mislijo na osebo, ki ji je nakit namenjen. To se nam zdi osnovni pogoj za kvalitetno oblikovanje nakita, še toliko bolj pa takrat, kadar izdelujemo poročni nakit oziroma poročni prstan. 

Poročni nakit , ki je nekaj posebnega – kot je posebna vajina ljubezen

Vsem bodočim mladoporočencem svetujemo, da se namesto tega, kje kupiti poročni nakit, raje vprašajo, kje ga naročiti. Dokler bosta namreč razmišljala zgolj o tem, kje kupiti poročni nakit, obstaja velika nevarnost, da bosta na koncu razočarana oziroma da vama nošnja nakita ne bo v veselje. Najlepši poročni prstani so tisti, ki so izdelani po meri, z upoštevanjem vseh vajinih idej in želja. Unikaten nakit je tako zagotovo najboljša možnost, ko je v igri poroka. Zagotovo ne želita, da bi identičen poročni nakit kasneje opazila na drugih ljudeh. To bi vama dalo občutek, da je vajina ljubezen le ena izmed mnogih, kar zagotovo ne drži. Verjamemo, da je vajina zgodba povsem unikatna, zato si zaslužita tudi unikaten nakit.

Unikaten nakit iz različnih materialov po dostopnih cenah

unikaten nakit

Sodobne metode oblikovanja omogočajo izdelavo nakita iz najrazličnejših materialov. Zlati nakit se zdi sicer v primeru poroke najbolj zanesljiva in tradicionalna izbira, vendar menimo, da bi morala pri odločanju glede materiala upoštevati predvsem lastne želje oziroma okus. Če vama zlati nakit ni najbolj pri srcu, bi bilo nesmiselno vztrajati pri »spoštovanju tradicije«, saj gre navsezadnje za nakit, ki ga bosta nosila praktično vsak dan. Ena od možnih alternativ je denimo nakit iz belega zlata, ki je zelo popularen. Nakit iz belega zlata namreč uspešno združuje tradicijo in trende ter umirjenost in živahnost, na koncu pa vse naštete lastnosti zaokroži s ščepcem večne elegance.

Izdelujemo tudi unikaten nakit za vse vrste (posebnih) priložnosti

Morda iščete darilo za posebne obletnice? Poročni prstani začnejo sčasoma pogrešati »družbo«. Idealen čas, da se jim pridružijo »potomci«, so prav (okrogle) obletnice. Poročni prstani in drugi unikatni prstani za posebne priložnosti pa niso edini razlog, da nas obiščete. S prekrasnim, ročno izdelanim kosom nakita lahko pokažete svojim najdražjim, da ne potrebujete posebnih priložnosti, da se spomnite, koliko vam pomenijo!

 

IMATE VPRAŠANJE?    


VPRAŠAJTE STROKOVNJAKA   

+ 386 31 631 830

Facebook Zlatarski atelje Mengeš

PONEDELJEK - PETEK:                   
10.00h- 12.00h in 14.00h-17.00 ali             
po predhodnem dogovoru!     

       
SOBOTE:            
Po predhodnem dogovoru!