Unikatni poročni prstan kombinirani karatporočni prstani kombinirani

Ni potrebno posebej poudarjati, da je izbira več-karatnega poročnega prstana pomembna odločitev. Za vsak par pred tem velikim dogodkom je na trgu ponujenih nešteto poročnih prstanov. Za poroko pa za mnoge seveda ne zadostuje zgolj industrijsko izdelan prstan, ki ga lahko kupite v trgovinah. Vajino ljubezen lahko namreč unikatno zapečatite z ročno izdelanim več-karatnim poročnim prstanom po naročilu. Tak prstan vas bo vsak dan znova spominjal na enega izmed najlepših dni vašega življenja in vas spremljal ob vseh nadaljnih pomembnih življenjskih prelomnicah.

Več-karatni kombinirani poročni prstan – naročilo, materiali

Različni poročni prstani so na voljo v številnih zlatarnah po vsej državi, vendar se le-te razlikujejo v kvaliteti in posledično ceni. Cena tudi bistveno naraste, če želite naročiti nekaj povsem unikatnega. V Zlatarskem ateljeju Mengeš smo za vas pripravili selekcijo izjemnih več-karatnih poročnih prstanov za prav vse okuse, cena pa pri tem ostaja ugodna. Nudimo namreč:

  • Svetlo kolekcijo
  • Temno kolekcijo
  • Ledeno kolekcijo
  • Drug nakit (diamantni nakit, ogrlice)


Naš zlatarski atelje ima za vas na voljo pestro paleto materialov. Izbirate lahko med različnimi barvami kovine ali dragimi kamni, vzorci in oblikami. Ne glede na to ali sledite najbolj sodobnim modnim trendom ali pa želite retro navdih, smo v Zlatarskem ateljeju Mengeš pravi naslov za vas. Spremljamo najnovejše premike v trendih poročnih prstanov in imamo bogate izkušnje s svetovanjem pri nakupu unikatnih kombiniranih poročnih prstanov.

poceni poročni prstani cenik

Bogata ponudba karatnih poročnih prstanov

Naša čudovita ponudba večkaratnih kombiniranih poročnih prstanov zajema prav vse. Nudimo namreč vse vrste nakita - od minimalističnih do izjemno bogatih, podrobnosti polnih poročnih prstanov. Cena je odvisna od izbire vašega materiala, teže in zahtevnosti izdelave. Pri izdelavi poročnih prstanov vedno znova uporabljamo zgolj najkakovostnejše materiale in se vsakemu izdelku maksimalno posvetimo. Ponujamo vam tudi svetovanje pred izbiro. Sami nam lahko prinesete tudi skico ali sliko vašega sanjskega prstana, mi pa se potrudimo, da izpolnemo prav vsa vaša pričakovanja. Zavedamo se, da nosi kombinirani karatni poročni prstan za vsak par izjemno težo. Prav zato je vsak naš izdelek unikaten in s tem proslavlja vajino edinstveno zgodbo ljubezni. Za vse informacije o poročnih prstanih se lahko obrnete na našo prijazno ekipo svetovalcev.

Pri Zlatarskem ateljeju Mengeš smo prepričani, da lahko vaš sanjski poročni prstan z nami postane resničnost!

IMATE VPRAŠANJE?    


VPRAŠAJTE STROKOVNJAKA   

PONEDELJEK - PETEK:                   
10.00h- 12.00h in 14.00h-17.00 ali             
po predhodnem dogovoru!     

       
SOBOTE:            
Po predhodnem dogovoru!