Unikatni zaročni prstani

Zaročni prstani z diamantomTradicija zaročnih prstanov sega daleč v zgodovino. Po nekaterih podatkih so s podarjanjem pričeli že stari Egipčani. Ta tradicija ostaja cenjena in priljubljena vse do danes, saj predstavlja nov korak na poti do poroke ter dodatno združuje bodoči zakonski par. Različic zaročnih prstanov je toliko, kot je parov. Zelo priljubljeni so preprosti zaročni prstani z diamantom, pri katerih preprosta oblika obročka še dodatno poudari lepoto dragega kamna. V zadnjem času se stranke vse pogosteje odločajo tudi za srebrne zaročne prstane, zaročne prstane iz belega zlata ter posebne in unikatne zaročne prstane, ki so narejeni z dodatkom alternativnih materialov, kot je npr. les. Unikatni zaročni prstani po naročilu vam puščajo povsem proste roke pri izbiri barv, gravur, materialov in velikosti.

Diamant je najtrši med vsemi minerali, zato ne preseneča, da zaročni prstan z diamantom simbolizira trdnost in stabilnost bodočega zakona. Izbirate lahko med različnimi brusi diamanta pri zaročnem prstanu. Najpogosteje se stranke odločajo za brušenje na briljant (57 ploskvic), ki optično poudari vso lepoto in sijaj diamanta. Bogata paleta različnih odtenkov diamantov v kombinaciji s pestro izbiro različnih materialov zagotavlja, da lahko prav za vsakogar izdelamo unikaten zaročni prstan ali unikaten poročni prstan, ki bo upošteval vse vaše želje. V kolikor se boste odločili za izdelavo zaročnega prstana z diamantom ali drugega unikatnega zaročnega prstana, vam vsekakor svetujemo, da se pravočasno oglasite pri nas in nam sporočite svoje želje, da ne bi prišlo do časovne stiske.

Zaročni prstan - belo zlato

Zaročni prstani belo zlatoZaročni prstani iz belega zlata postajajo čedalje bolj priljubljeni zaradi njihovega elegantnega in modernega videza ter enostavnega kombiniranja z raznobarvnimi oblačili. Belo zlato nastane kot zlitina zlata s paladijem, platino ali srebrom. Zaročni prstani iz belega zlata so trpežni in obdržijo svojo prvotno lepoto še dolga leta. Izberite prelep zaročni prstan iz belega zlata in izkažite vašo ljubezen na najlepši možni način.

Zaročni prstani – cene

Ceno zaročnih prstanov je zelo težko podati vnaprej, saj je odvisna od številnih kriterijev (materiala, velikosti, dragega kamna,…). Najnatančnejšo predvideno ceno vam lahko sporočimo, če nam posredujete svoje želje, zato vas vljudno vabimo, da nas obiščete ali kontaktirate preko telefona oz. elektronske pošte. 

ZAROČNE PRSTANE SI LAHKO OGLEDATE V NAŠI GALERIJI

IMATE VPRAŠANJE?    


VPRAŠAJTE STROKOVNJAKA   

+ 386 31 631 830

Facebook Zlatarski atelje Mengeš

PONEDELJEK - PETEK:                   
10.00h- 12.00h in 14.00h-17.00 ali             
po predhodnem dogovoru!     

       
SOBOTE:            
Po predhodnem dogovoru!