Zaročni prstan za romantike


zaročni prstani poceniTradicija zaročnih prstanov sega daleč v zgodovino. Po nekaterih podatkih so s podarjanjem pričeli že stari Egipčani. Ta tradicija ostaja cenjena in priljubljena vse do danes, saj predstavlja nov korak na poti do poroke ter dodatno združuje bodoči zakonski par. Različic zaročnih prstanov je toliko, kot je parov. Zelo priljubljeni so preprosti zaročni prstani - diamant, pri katerih preprosta oblika obročka še dodatno poudari lepoto dragega kamna. V zadnjem času se stranke vse pogosteje odločajo tudi za srebrne prstane, še en popularen material za zaročne prstane – belo zlato ter posebne in unikatne zaročne prstane (poceni pri nas), ki so narejeni z dodatkom alternativnih materialov, kot je npr. les. Unikatni zaročni prstani za oba po naročilu vam puščajo povsem proste roke pri izbiri barv, gravur, materialov in velikosti. Odlično, skratka


Zaročni prstani – belo zlato in diamanti


Diamant je najtrši med vsemi minerali, zato ne preseneča, da zaročni prstan - diamant simbolizira trdnost in stabilnost bodočega zakona. Izbirate lahko med različnimi brusi diamanta pri zaročnem prstanu. Najpogosteje se stranke odločajo za brušenje na briljant (57 ploskvic), ki optično poudari vso lepoto in sijaj diamanta. Bogata paleta različnih odtenkov diamantov v kombinaciji s pestro izbiro različnih materialov zagotavlja, da lahko prav za vsakogar izdelamo unikaten zaročni prstan (poceni v naši trgovini) ali unikaten poročni prstan, ki bo upošteval vse vaše želje. V kolikor se boste odločili za izdelavo zaročnega prstana z diamantom ali drugega unikatnega zaročnega prstana za oba, vam vsekakor svetujemo, da se pravočasno oglasite pri nas in nam sporočite svoje želje, da ne bi prišlo do časovne stiske.


Zaročni prstani – belo zlato za večno ljubezen


zaročni prstani ceneZaročni prstani iz belega zlata postajajo čedalje bolj priljubljeni zaradi njihovega elegantnega in modernega videza ter enostavnega kombiniranja z raznobarvnimi oblačili. Belo zlato nastane kot zlitina zlata s paladijem, platino ali srebrom. Zaročni prstani - belo zlato so trpežni in obdržijo svojo prvotno lepoto še dolga leta. Izberite prelep zaročni prstan iz belega zlata in izkažite vašo ljubezen na najlepši možni način. Ceno prstanov je zelo težko podati vnaprej, saj je odvisna od številnih kriterijev (materiala, velikosti, dragega kamna,…). Najnatančnejšo predvideno ceno vam lahko sporočimo, če nam posredujete svoje želje, zato vas vljudno vabimo, da nas obiščete ali kontaktirate preko telefona oz. elektronske pošte, da vam čimprej posredujemo željene informacije. Vaš 'kos' unikatnega umetniškega nakita v združitvi z emajlom, lesom, akrili, usnjem, dragimi in okrasnimi kamni, ... vedno v sožitju z žlahtno kovino – zlatom!

IMATE VPRAŠANJE?    


VPRAŠAJTE STROKOVNJAKA   

+ 386 31 631 830

Facebook Zlatarski atelje Mengeš

PONEDELJEK - PETEK:                   
10.00h- 12.00h in 14.00h-17.00 ali             
po predhodnem dogovoru!     

       
SOBOTE:            
Po predhodnem dogovoru!