Poročni prstani iz jekla so oblikovno zelo dovršeni

Poročni prstani iz jekla in poročni prstani in titana niso zelo priljubljeni le, ker je cena teh poročnih prstanov bolj ugodna, marveč tudi zato, ker so zelo praktični, lepi in nenazadnje tudi nekaj posebnega. Predvsem poročni prstani iz jekla so cenovno zelo ugodni. Poleg tega so poročni prstani iz jekla zelo udobni za nošenje in protialergeni. Vzdrževanje poročnih prstanov iz kirurškega jekla je zelo enostavno, saj jih preprosto obrišemo z vlažno krpo. Alternativa omenjenim so seveda dobri stari poročni prstani iz rumenega zlata ter tudi manj pogosti poročni prstani iz platine in srebrni poročni prstani.

Poročni prstani iz jeklaPoročni prstani iz jekla so zanimivi za praktične ljudi

Poročni prstani iz jekla so morda najbolj primerni za ljudi, ki menijo, da ni pomembno, da si ob poročni zaobljubi izmenjajo prstane, ki so izdelani iz dragega materiala. Poročni prstani iz kirurškega jekla so namreč prav tako estetski in iz srca izmenjani kakor klasični poročni prstani iz rumenega zlata. Cena teh poročnih prstanov pa je izredno ugodna, saj gre za material, ki ni žlahtna kovina in je njegovo pridobivanje razmeroma enostavno. Zanimiva alternativa so poročni prstani iz titana.

Poročni prstani iz titana so cenovno ugodni, a žlahtni

Poročni prstani iz titanaTisti, ki menijo, da jim poročni prstani iz jekla ne ustrezajo, ker jeklo pač ni nič posebnega, a jih zanima še vedno ugodna cena poročnih prstanov, se boste morda raje odločili za poročne prstane iz titana ali pa poglejte unikaten nakit in si izberite primeren poročni prstan . Cena teh poročnih prstanov je tudi zelo ugodna, čeprav je pridobivanje titana zelo zahtevno. Res pa je, da oblikovanje titana ni tako enostavno, kot je to pri jeklu, zato gre za poročne prstane z nekoliko višjo ceno. Titan torej je nekaj posebnega. Zanimivo je to, da se kot nakit uporablja le kake četrt stoletja. Poročni prstani iz titana imajo vrsto prednosti, saj je titan zelo težko poškodovati, odporen je proti koroziji in zelo je lahek. Gotovo pa vam bo všeč tudi cena teh poročnih prstanov.

IMATE VPRAŠANJE?    


VPRAŠAJTE STROKOVNJAKA   

+ 386 31 631 830

Facebook Zlatarski atelje Mengeš

PONEDELJEK - PETEK:                   
10.00h- 12.00h in 14.00h-17.00 ali             
po predhodnem dogovoru!     

       
SOBOTE:            
Po predhodnem dogovoru!