najcenejši poročni prstaniNajcenejši zlati poročni prstani za pravljični dan!

Prihaja pomlad – čas pravljičnih poročnih dni in s tem spominov, ki bodo z nami ostali večno. Zlati poročni prstani so prava klasika, ki ob tem slavnostnem dogodku preprosto ne smejo manjkati. So več kot zgolj eden izmed mnogih kosov nakita, saj izražajo ljubezen, predanost in nas za vedno spremenijo. Kot ena izmed redkih tradicij so se ohranili vse do danes in videti je, da ne izgubljajo na pomenu. Kaj pa cena poročnih prstanov? Poroka predstavlja velik strošek, cenik poročnih prstanov pa pogosto sega v nebo. Za tiste najlepše prstane boste pogosto odšteli celo premoženje, medtem ko so cenejši prstani pogosto pusti in brezizrazni. Pri Zlatarskem ateljeju Mengeš smo za vas pripravili ugodno alternativo. Obiščite nas in odkrijte svet več-karatnih zlatih poročnih prstanov po ugodni ceni! Nudimo vam svetovanje pri izbiri vseh vrst prstanov in drugega nakita, z veseljem pa bomo za vaš poročni dan izdelali tudi nekaj povsem unikatnega.

 

Cenik najcenejših zlatih poročnih prstanov

Cene poročnih prstanov so pri nas ugodne za vsak žep, a odvisne od številnih dejavnikov. Nudimo najcenejše poročne prstane vseh dimenzij, kombinacij in oblik. V naši ponudbi boste našli poročne prstane iz plemenitega jekla, pa različne unikatne prstane modernih in tradicionalnih oblik. Cene so odvisne od materiala, ki ga izberete (nudimo tudi srebrne poročne prstane in izdelke iz drugih žlahtnih kovin), velikosti in zahtevnosti izdelave. Ponudba naših zlatih poročnih prstanov je zelo bogata, čeprav se stranke najpogosteje odločajo za štirinajstkaratno zlitino zlata. Ostaja pa dejstvo, da je zlato tista zlitina, ki omogoča izjemno raznolike barvne kombinacije. Popularnost zlatih poročnih prstanov je v med drugim tudi v tem, da parom omogočajo izjemno svobodo pri obliki in stilu, zato se tudi med najcenejšimi poročnimi prstanimi iz te žlahtne kovine najde nekaj za prav vsakega.

 

Večkaratni zlati poročni prstani tudi po naročiluzlati poročni prstani

Pri Zlatarskem ateljeju Mengeš po prijazni ceni nudimo nakit, ki je izdelan povsem po vašem naročilu. Poročne prstane tako izdelujemo iz belega, rdečega in rumenega zlata, pa tudi v kombinaciji z brilijanti in celo lesom. Nakup najcenejših poročnih prstanov še ne pomeni, da vam je potrebno izbrati nekaj pustega in običajnega. Pri nas poskrbimo, da vas v sanjski poročni dan pospremijo naši unikatni izdelki. Za več informacij in ogled bogate ponudbe poročnih prstanov ste vabljeni v naš atelje v Mengšu. Na naši spletni strani pa nam lahko pošljete tudi brezplačno povpraševanje

IMATE VPRAŠANJE?    


VPRAŠAJTE STROKOVNJAKA   

+ 386 31 631 830

Facebook Zlatarski atelje Mengeš

PONEDELJEK - PETEK:                   
10.00h- 12.00h in 14.00h-17.00 ali             
po predhodnem dogovoru!     

       
SOBOTE:            
Po predhodnem dogovoru!