Unikatni poročni prstaniPoročni prstani – Ljubljana

Vsak bodoči poročni par se sprašuje, kje so na voljo najlepši poročni prstani. Ljubljana je sicer polna raznovrstne ponudbe, a ročno izdelan nakit in unikatni poročni prstani so na voljo le v redkih zlatarnah, kot je naš Zlatarski atelje v Mengšu. Pri nas vam izdelamo različne izdelke iz zlata, ki se jih na boste nikoli naveličali, saj so unikatni poročni prstani ali pa ročno izdelan nakit nekaj povsem drugega, kot so izdelki, ki jih strojno izdelujejo v velikih količinah in jih lahko kupite kjerkoli. Je še kaj lahko bolj čudovitega in izvirnega, kot so po vaših željah izdelani poročni prstani? Ljubljana oziroma Mengeš vas vabi, da si ogledate našo ponudbo in se odločite za edinstvene izdelke iz različnih materialov (npr. poročni prstani plemenito jeklo).

Unikatni poročni prstani Ljubljana

Ročno izdelan nakit po naročilu se nikakor ne more primerjati z industrijskimi izdelki, ki so na voljo v trgovinah – lahko celo rečemo po vsem vetu. Ljubezen do žlahtnih kovin in želja po ustvarjanju nečesa novega in unikatnega je tisto, kar spodbuja nastajanje veno novih izdelkov, kot so poročni prstani. Ljubljana oziroma Mengeš, ki je od naše prestolnice oddaljen le kakih 15 kilometrov, vam ponuja odlično alternativo množičnemu potrošništvu. To so unikatni poročni prstani in ročno izdelan nakit. Cena poročnih prstanov je odvisna od materiala, ki si ga izberete, velikosti oziroma teže ter drugih dejavnikov, ki vplivajo na izdelek.

Poročni prstani LjubljanaRočno izdelan nakit za posebne priložnosti in posebne ljudi

Ljudje smo različni. Nekateri si srčno želijo biti čim bolj podobni ostalim in si tudi oblačila, modne dodatke in nakit izbirajo na podlagi tega, kar nosijo njihovi znanci ali prijatelji. Drugi pa si želijo biti edinstveni in pri tem vztrajajo tudi pri nakitu, kot so poročni prstani. Ljubljana je lahko vir navdiha za mnoge stvari, tudi za nakit. Unikatni poročni prstani so izjemno darilo, ki ga mladoporočenca podarita drug drugemu in je sinonim za njuno unikatno zvezo. Poročni prstani (plemenito jeklo, zlato, srebro, dragi kamni, bero ali rdeče zlato, platina …) so lahko izdelani povsem po željah stranke, cena poročnih prstanov pa je odvisna od številnih dejavnikov. Oglasite se v našem Zlatarskem ateljeju v Mengšu in si oglejte naše unikatne izdelke. 

POROČNE PRSTANE SI LAHKO OGLEDATE V NAŠI GALERIJI

IMATE VPRAŠANJE?    


VPRAŠAJTE STROKOVNJAKA   

+ 386 31 631 830

Facebook Zlatarski atelje Mengeš

PONEDELJEK - PETEK:                   
10.00h- 12.00h in 14.00h-17.00 ali             
po predhodnem dogovoru!     

       
SOBOTE:            
Po predhodnem dogovoru!