Unikatni nakit po vašem okusu

Nakit po naročiluV Zlatarskem ateljeju Mengeš vam poleg že izdelanega klasičnega nakita nudimo tudi izdelavo unikatnega nakita po naročilu. Nakit po naročilu je idealna rešitev za vse, ki imate določene želje o videzu unikatnega nakita, naj si bo glede barve kovine ali dragega kamna, gravure, vzorca ali velikosti. Nakit po meri izdelamo za različne priložnosti, kot so zaroka, poroka, obletnica, rojstni dan, itd. Paleta možnih materialov, dodatkov in dekorativnih kamnov je zares široka. Izbirate lahko med zlatom (rdečim, rumenim in belim zlatom), jeklom, srebrom, platino in drugimi kovinami, ki jih lahko na vašo željo kombiniramo med sabo ali jim dodamo moderne elemente, kot je npr. dodatek lesa, usnja in emajla. Nakit po naročilu lahko sledi klasičnim stilom in oblikovanju, lahko pa tudi modernim trendom, ki nam dopuščajo zares veliko umetniške svobode. Nudimo vam tudi nakit s kristali, ki poleg estetske vrednosti posedujejo tudi zdravilno moč.

Unikatni nakitIzdelava nakita po naročilu

V kolikor bi želeli, da za vas izdelamo poljuben kos nakita po meri (zapestnico, prstan, ogrlico, uhane,…), nam lahko prinesete skico oz. sliko ali nam preprosto ustno sporočite vaše želje. Z vsako naročilo unikatnega nakita se bomo maksimalno potrudili, saj nam zadovoljstvo strank veliko pomeni. Pri nakitu po naročilu dajemo velik poudarek na kakovosti izdelave, saj verjamemo, da mora nakit po meri obdržati svojo prvotno lepoto še vrsto let.

Najbolj priljubljen kos nakita po meri so prav zagotovo poročni prstani, ki si ju zakonca izmenjata v znak medsebojne ljubezni in spoštovanja. Zelo iskan je tudi nakit po naročilu z različnimi posvetili, ki ga podarjamo ob diplomiranju, birmi, posebnih dosežkih, itd. Obiščite Zlatarski atelje Mengeš in se prepričajte o naši bogati in raznoliki ponudbi unikatnega nakita. Potrudili se bomo, da za vas izdelamo privlačen, kvaliteten in cenovno ugoden nakit po meri, ki bo izpolnil vsa vaša pričakovanja. 

NAKIT SI LAHKO OGLEDATE V NAŠI GALERIJI

IMATE VPRAŠANJE?    


VPRAŠAJTE STROKOVNJAKA   

+ 386 31 631 830

Facebook Zlatarski atelje Mengeš

PONEDELJEK - PETEK:                   
10.00h- 12.00h in 14.00h-17.00 ali             
po predhodnem dogovoru!     

       
SOBOTE:            
Po predhodnem dogovoru!