Zaročni prstan za romantike

Tradicija zaročnih prstanov sega daleč v zgodovino. Po nekaterih podatkih so s podarjanjem pričeli že stari Egipčani. Ta tradicija ostaja cenjena in priljubljena vse do danes, saj predstavlja nov korak na poti do poroke ter dodatno združuje bodoči zakonski par.

Različic zaročnih prstanov je toliko, kot je parov. Zelo priljubljeni so preprosti zaročni prstani z diamantom, pri katerih preprosta oblika obročka še dodatno poudari lepoto dragega kamna.

V zadnjem času se stranke vse pogosteje odločajo tudi za srebrne prstane, ki je dobra alternativa zlatu.

Prstani iz belega zlata z dodatkom naravnih materialov, kot je npr. les so idealni za tiste, ki bi radi združili klasiko z modernizmom.

Nudimo vam tudi izdelavo unikatnih zaročnih prstanov za oba, ki omogočajo povsem proste roke pri izbiri barv, gravur, materialov in velikosti. Tako boste dobili prstan o katerem vaša boljša polovica sanja že celo življenje.

Več o belem zlatu in diamantih

Diamant je najtrši med vsemi minerali, zato ne preseneča, da zaročni prstan z diamantom simbolizira trdnost in stabilnost bodočega zakona. Izbirate lahko med različnimi brusi diamanta pri zaročnem prstanu. Najpogosteje se stranke odločajo za brušenje na briljant (57 ploskvic), ki optično poudari vso lepoto in sijaj diamanta.

Bogata paleta različnih odtenkov diamantov v kombinaciji s pestro izbiro različnih materialov zagotavlja, da lahko prav za vsakogar izdelamo unikaten zaročni ali poročni prstan, ki bo rezultat vseh želja.

V kolikor se boste odločili za izdelavo zaročnega prstana z diamantom ali drugega unikatnega zaročnega prstana, vam vsekakor svetujemo, da se pravočasno oglasite pri nas in nam sporočite svoje želje, da ne bi prišlo do časovne stiske.

zaročni prstani pocenizaročni prstani cene

Zaobljuba za večno ljubezen

Zaročni prstani iz belega zlata postajajo čedalje bolj priljubljeni zaradi njihovega elegantnega in modernega videza ter enostavnega kombiniranja z raznobarvnimi oblačili.

Belo zlato nastane kot zlitina zlata s paladijem, platino ali srebrom. So trpežni in obdržijo svojo prvotno lepoto še dolga leta. Izberite prelep zaročni prstan iz belega zlata in izkažite vašo ljubezen na najlepši možni način.

Ceno prstanov je zelo težko podati vnaprej, saj je odvisna od številnih kriterijev (materiala, velikosti, dragega kamna,…). Najnatančnejšo predvideno ceno vam lahko sporočimo, če nam posredujete svoje želje, zato vas vljudno vabimo, da nas obiščete ali kontaktirate preko telefona oz. elektronske pošte, da vam čimprej posredujemo željene informacije. Sanje o  'kosu' unikatnega umetniškega nakita v združitvi z emajlom, lesom, akrili, usnjem, dragimi in okrasnimi kamni lahko končno postanejo resničnost!

 

IMATE VPRAŠANJE?    


VPRAŠAJTE STROKOVNJAKA   

PONEDELJEK - PETEK:                   
10.00h- 12.00h in 14.00h-17.00 ali             
po predhodnem dogovoru!     

       
SOBOTE:            
Po predhodnem dogovoru!