USB ključek je lahko praktično in estetsko darilo

Vsi poznamo praktične USB ključke, ki so že skoraj v celoti nadomestili zgoščenke in diskete. Gre za zelo praktične predmete, ki jih skorajda vsakdo, ki poseduje računalnik, potrebuje za zasebno ali poslovno rabo. Na USB ključek lahko shranimo najljubšo glasbo ali fotografije in filme, seveda pa lahko na USB ključek shranimo tudi poslovne dokumente ali dokumente, ki jih uporabljamo med izobraževanjem. Poleg tega pa so USB ključki tudi izjemno praktični, saj jih lahko vzamemo kamorkoli gremo, ob tem pa jih lahko uporabljamo tako na računalniku kot tudi na primer, ki si kaj želimo ogledati na TV ekranu. Njihova vsestranskost je doprinesla k temu, da so USB ključki postali tudi izjemno praktično darilo, ki se ob bok postavlja unikatnemu nakitu.


 

USB ključki so z njihovo vse večjo dostopnostjo na trgu so postali tudi cenovno dostopni, cena posameznega ključka pa je odvisna predvsem od njegove kapacitete, nekoliko pa na ceno vpliva tudi sam dizajn ključka. Ključki z manjšo kapaciteto in natisnjenim logotipom podjetja so postali priljubljeno promocijsko darilo, ključke z večjo kapaciteto in dovršenim dizajnom pa prištevamo med bolj prefinjena, izbrana darila, ki imajo tudi sentimentalno vrednost. Vseeno pa je dobro ločevati med USB ključkom kot poslovnim in kot promocijskim darilom. V kolikor ga podarjamo kot poslovno darilo, je dobro, da je logotip nekoliko manj viden, saj ne gre za promocijski material.

USB ključek

 

Unikatni USB ključki dopuščajo veliko možnosti pri oblikovanju

V Zlatarskem ateljeju Mengeš vam nudimo bogato ponudbo raznovrstnih USB ključkov, ki smo jih profesionalno okrasili z lesom, briljanti, zlatom ter drugimi dragocenimi kovinami, dragimi kamni in dodatki. Nudimo vam tudi izdelavo USB ključka po naročilu, pri kateri vam puščamo proste roke glede izbire materiala, napisa ali gravure, dragih ali poldragih kamnov, itd. Tako dobijo ključki poleg izredno funkcionalne tudi estetsko vrednost, s katero se sicer ponaša prelep nakit iz našega zlatarskega ateljeja. Vrhunsko dekorirani ključki so odlično darilo poslovnim partnerjem ter nadrejenim in sodelavcem ob upokojitvi, odlično se obnesejo tudi kot poklon ob diplomiranju, poroki, rojstnem dnevu, obletnici, birmi ter drugih priložnostih. Cenili jih ne bodo samo ljudje, ki se neposredno ukvarjajo z računalništvom, temveč bodo zaradi njihove praktičnosti in vsestranskosti prišli prav tudi skoraj vsem drugim.

 

V ateljeju je mogoče naročiti tudi unikaten nakit

Poleg tega pa v Zlatarskem ateljeju Mengeš ponujamo tudi unikaten nakit, ki predstavlja čudovito darilo s katerim lahko zares izrazimo, kako se počutimo do obdarovanega. Darilo lahko tudi naročimo in tako izberemo materiale in sam dizajn nakita. Ponuja prav vse – od prstanov, ogrlic in zapestnic. Poleg unikatnega nakita pa v Zlatarskem ateljeju Mengeš ponujamo še zaročne in poročne prstane. Poroka je eden najlepših dni v življenju posameznika, sam poročni prstan pa simbolizira večno zvestobo, zato mora biti poročni prstan povezan z mladoporočencema in z njunim karakterjem. Prav zato pri nas ponujamo izdelavo poročnih prstanov po naročilu. Poleg standardnih kovin lahko pri izdelavi poročnih in zaročnih prstanov uporabimo še druge, nekoliko bolj eksotične materiale, kot so na primer les ali celo usnje, izbirate pa lahko tudi med kovinami in poldragimi ter dragimi kamni. Neveste pa ne pozabite, da se lahko pri nas odločite tudi za naročilo unikatnega poročnega nakita.

Odločite se za nakup uporabnih USB ključkov, ki omogočajo enostavno shranjevanje in prenašanje datotek, poleg tega pa so lahko tudi izredno privlačni na pogled, ali pa se odločite za nakup unikatnega nakita, ki bo obdarjenca razveseljeval še dolgo po tem, ko boste darilo podarili!


 

GALERIJA UNIKATNIH IZDELKOV

IMATE VPRAŠANJE?    


VPRAŠAJTE STROKOVNJAKA   

PONEDELJEK - PETEK:                   
10.00h- 12.00h in 14.00h-17.00 ali             
po predhodnem dogovoru!     

       
SOBOTE:            
Po predhodnem dogovoru!