Srebrni nakit - prstani

Srebrni nakit: uhani, verižice in poročni prstani

Srebrni nakit – uhani, verižice in prstani, ki so izdelani v našem Zlatarskem ateljeju v Mengšu je vrhunsko izdelan unikatni nakit, in nakit po naročilu s posebno skrbnostjo za vsak detajl.
Srebrni nakit je specifičen, saj ima največjo svetlobno odbojnost, zato imajo uhani, srebrne verižice, poročni prstani, zapestnice, moški prstani in ornamenti največjo izrazno moč. Nakit s skrbnim oblikovanjem, smislom za estetiko in precizno pozornostjo definiramo do popolnosti.
Srebrni in zlati nakit oblikujemo s posebnim občutkom in ga lahko po želji sinhroniziramo z emajlom, lesom, akrili, usnjem ter ga dekoriramo s posebnimi dodatki z okrasnimi kamenčki, biseri ali diamanti.

Srebrni nakit za najlepši izraz s pomočjo najvišje optične odbojnosti

Srebro (Ag) slovi za naravni element, kateri ima najvišjo toplotno prevodnost, najbolj belo barvo, najvišjo optično odbojnost in omogoča najboljšo obdelavo izmed vseh kovin.
Srebrni nakit je mogoče zelo lepo oblikovati v precizen srebrni nakit z najpreciznejšimi podrobnosti ali v neskončne linije, pri katerih je omejitev lahko le domišljija.
Srebrni nakit je mogoče oblikovati z čistino Sterling Silver, ki omogoča, da so srebrni uhani, verižice, poročni, zaročni in moški prstani, zapestnice, nakit in ornamenti bolj obstojni, trajnejši in imajo trdnejšo strukturo.
Poleg najlepše svetlobne odbojnosti in najvišje toplotne prevodnosti ima srebro, torej srebrni nakit: uhani, zapestnice, ženski in moški prstani še mnogo drugih kvalitetnih lastnosti, katere povečujejo njegovo vrednosti.
Najpomembnejša vrednost srebra oz srebrnega nakita je ta, da je izredno koristen na področju varovanja zdravja oz zdravljenju, saj deluje antibakterijsko in dezinfecira. Tako, srebro uporabljajo v medicini za dezinfekcijo in izdelavo medicinskega orodja.

Da je srebrni nakit človeku zelo koristen in prijazen ter naraven element, dokazuje tudi dejstvo, da je dovoljen v prehrambeni industriji pod oznako E174, kjer se pogosto uporablja v obliki barvila, v Indiji pa se srebrni list, s katerem so dekorirana živila imenuje »Vark«.

Moški prstani iz srebra po naročiluSrebrni uhani so odlično darilo sebi ali svojim najdražjim

Srebrni nakit, še posebno uhani so lepo darilo, katerega si lahko podarite sebi ali svojim najdražjim osebam. V našem Zlatarskem ateljeju v Mengšu izdelujemo unikatni srebrni nakit in uhane vrhunske kvalitete, zato vas vabimo v naš atelje, kjer boste lahko izbrali najlepši nakit ali uhane zase ali svoje najbližje. V primeru, da imate vizijo nakita ali uhanov, ki si jih želite, pa nam jo le to lahko zaupate in izdelali vam bomo srebrne uhane po naročilu.
Poleg srebrnih uhanov pa vas vabimo, da se seznanite z našo unikatno izdelavo srebrnih verižic, poročnih prstanov, moških prstanov iz srebra in ostalega srebrnega nakita.

IMATE VPRAŠANJE?    


VPRAŠAJTE STROKOVNJAKA   

PONEDELJEK - PETEK:                   
10.00h- 12.00h in 14.00h-17.00 ali             
po predhodnem dogovoru!     

       
SOBOTE:            
Po predhodnem dogovoru!