Poročni prstani iz rumenega zlata uspešnica že od nekdaj

Poročni prstani cenikPoročni prstani iz rumenega zlata so večna klasika, saj so v uporabi že tisoče let. S poročnimi prstani za poroko iz rumenega zlata enostavno ne morete pogrešiti, saj gre za zimzeleno tradicijo. Ker simbolizira sonce, je namreč rumeno zlato idealno za poročne prstane. Unikatni poročni prstani iz belega in rdečega zlata pa so narejeni iz zlata, kateremu smo primešali določeno količino srebra in paladija oziroma bakra, da bi dobili želeni odtenek barve. Tako denimo za poročne prstane iz belega zlata uporabimo primešana srebro in paladij, da dobimo značilno belo barvo. Za tiste, ki si želite nekaj posebnega, pa smo vam na razpolago z odličnimi poročnimi prstani iz platine, poročnimi prstani iz jekla in srebrnimi poročni prstani. Naši produkti so ugodni, kar je razvidno tudi iz našega cenika poročnih prstanov.

Poročni prstani iz rumenega zlata v uporabi že tisočletja

Poročne prstane iz rumenega zlata so uporabljali že stari Rimljani, tako da gre za res dolgo tradicijo. Poročne prstane iz platine denimo so začeli uporabljati šele v drugi polovici osemnajstega stoletja, poročne prstane iz belega zlata že bistveno prej, vendar je prav klasično, rumeno zlato tisto najbolj pogosto uporabljeno. V zadnjem času so vse bolj popularni poročni prstani iz belega in rdečega zlata. Če ste v precepu in ne veste, za kaj bi se odločili, vam priporočamo, da si ogledate naš cenik poročnih prstanov. Morda bo potem odločitev lažja.

Poročni prstani belo rdeče zlatoCenik poročnih prstanov je marsikoga zelo pomemben

V današnjih časih rastoče draginje je pomemben tudi cenik poročnih prstanov, saj je ugodna cena danes še posebej pomembna. Vabimo vas torej, da si ogledate cenik naših poročnih prstanov, kjer najdete poročni prstani iz rumenega zlata, poročne prstane iz belega in rdečega zlata ter še mnoge druge.

Poročni prstani iz belega in rdečega zlata za kombiniranje

Poročni prstani za poroko iz belega, rdečega in rumenega zlata vam postrežejo z najrazličnejšimi barvnimi kombinacijami in odtenki. Zaupajte nam svojo vizijo in izdelali vam bomo unikatno kreacijo.

IMATE VPRAŠANJE?    


VPRAŠAJTE STROKOVNJAKA   

PONEDELJEK - PETEK:                   
10.00h- 12.00h in 14.00h-17.00 ali             
po predhodnem dogovoru!     

       
SOBOTE:            
Po predhodnem dogovoru!