Poročni prstani rumeno zlato so tradicionalni

Poročni prstani rumeno zlato, so večna klasika, saj so priljubljeni že tisoče let. Simbolični pomen je močan in trdno zasidran med ljudmi, zato so tudi najpogostejša izbira naših strank. S poročnimi prstani iz rumenega zlata, enostavno ne morete zgrešiti, saj gre za zimzeleno tradicijo, priljubljeno pri vseh generacijah. Ker simbolizira sonce, so idealna izbira za nekaj kar naj bi trajalo do konca dni.

V zlatarskem ateljeju smo že zgodaj ugotovili, da je najbolje kar lahko storimo za bodoče mladoporočence, izdelava nakita po meri. Vsakdo ima svoje želje in svoj okus, ki ga je za tako pomembno prelomnico v življenju, treba upoštevati kolikor se le da. Poročni prstani rumeno zlato, belo, rdeče, srebrni, platinasti, iz kirurškega jekla in katerikoli drugi, morajo biti izdelani po želji in popolnoma prilagojeni strankam.

Kaj je lepšega kot unikatni nakit na prstih zaljubljencev, ki sta ga pomagala izdelati sama? Poleg poroke, ju bo vezal tudi spomin na soustvarjanje in usklajevanje idej pri izdelavi poročnega nakita. Pri tem naj omenimo, da tudi če so izdelani po meri, to niso dražji poročni prstani Cenik se ne razlikuje bistveno od serijskih, zato kar pogumno s svojimi idejami na plan.

Poročni prstani rumeno zlato

Poročni prstani cenik, izdelava po meri, trendi, ponudba…

Pa se ustavimo pri prvi, za mnoge najpomembnejši informaciji - poročni prstani cenik. Kot smo že omenili, so cene konkurenčne in če so ti izdelani po meri, nič kaj dražje od serijskih. Vedeti morate, da bosta prstana izdelana po vaših željah, prilagajanje in ustvarjanje pa zahteva kar nekaj časa, truda in strokovnega znanja profesionalnega zlatarja, ki bo vaša prstana izdelal. Če imate fotografijo, morda skico, ali pa samo okvirno idejo v mislih, se oglasite in naredili bomo izračun cen za poročna prstana, narejena po vaših željah.

Poročni prstani rumeno zlato, belo rdeče zlato in ostali, se po meri izdelujejo v naših delavnicah. Tudi če vaša ideja ni do konca izdelana, vam bomo s pomočjo potrebnega znanja in premnogih izkušenj, ki smo jih pridobili skozi dolga leta delovanja, lahko pomagali, vam svetovali in vas usmerjali k pravi odločitvi. Izbrali boste material (odvisno ali bodo poročni prstani rumeno zlato, belo rdeče zlato, srebro…), obliko, gravuro, vzorec, velikosti, drage ali poldrage kamne, in opisali svoje želje. Prepričani smo, da bomo skupaj ustvarili izdelek, ki vam bo jemal sapo in vas vedno znova spominjal na dragocene trenutke z ljubljeno osebo.

Poročni prstani cenik

Poročni prstani belo rdeče zlato – unikatni nakit elegantnega videza

Poročni prstani belo rdeče zlato nimajo tako dolge tradicije kot poročni prstani rumeno zlato, vendar postajajo iz desetletja v desetletje bolj priljubljeni. Tako kot pri vseh ostalih stvareh, si ljudje tudi pri nakitu želijo spremembe, nekaj novega, nekaj drugačnega. Le-ti so narejeni iz zlata, kateremu primešamo določeno količino srebra in paladija, oziroma bakra, da bi dobili želeni odtenek barve.

Za tiste, ki si želite nekaj posebnega, pa so na razpolago odlični poročni prstani iz platine, jekla, srebra, katere lahko kombinirate z modernimi elementi kot sta usnje in les. Naši izdelki so ugodni, kar je razvidno tudi iz našega cenika poročnih prstanov.

Poročni prstani belo rdeče zlato

Poročni prstani rumeno zlato ne bodo nikoli utonili v pozabo

Poročne prstane iz rumenega zlata so uporabljali že stari Rimljani, se pravi, da gre za res dolgo tradicijo. Poročne prstane iz platine denimo so začeli uporabljati šele v drugi polovici osemnajstega stoletja, poročne prstane iz belega zlata že bistveno prej, vendar je prav klasično, rumeno zlato tisto najbolj pogosto uporabljeno.

V zadnjem času so vse bolj priljubljeni poročni prstani iz belega in rdečega zlata. Ponudba je res velika, zato verjamemo, da je tudi odločitev težka. Če ste torej v dilemi in ne veste, za kakšen material bi se odločili, vam priporočamo, da si ogledate našo ledeno, svetlo in temno kolekcijo ter cenik poročnih prstanov. Morda bo odločitev potem lažja.

Poročni prstani cenik

Cenik poročnih prstanov je dostopen vsem

V današnjih časih rastoče draginje, je pomemben tudi cenik poročnih prstanov. Zavedamo se, da stroški poroke pogosto poletijo v nebo, zato se trudimo našim strankam ponuditi kolikor je le mogoče ugodne cene in prijazne plačilne pogoje.

IMATE VPRAŠANJE?    


VPRAŠAJTE STROKOVNJAKA   

PONEDELJEK - PETEK:                   
10.00h- 12.00h in 14.00h-17.00 ali             
po predhodnem dogovoru!     

       
SOBOTE:            
Po predhodnem dogovoru!