Poročni prstani iz jekla

Poročni prstani iz jekla Poročni prstani iz jekla in titana so zelo priljubljeni, ker so nekaqj posebnega, prav tako pa je cena več kot primerna za kvaliteto le-teh. Predvsem poročni prstani iz jekla so cenovno zelo ugodni. Poleg tega so zelo udobni za nošenje in imajo odličnost lastnost - hipoalergeničnost - kar pomeni, da ga bodo primerni tudi za tiste, ki imajo alergije na srebro.

Vzdrževanje poročnih prstanov iz kirurškega jekla je zelo enostavno, saj jih preprosto obrišemo z vlažno krpo.  Sam material je trši od srebra in se težko opraska ali poškoduje. Barva se tudi na svetlobi ne spreminja, rja pa mu ne pride do živega. Jerklo se lahko obdela v bleščečo, brušeno ali mat površino.

Alternativa omenjenim so seveda dobri stari poročni prstani iz rumenega zlata ter tudi manj pogosti poročni prstani iz platine in srebrni poročni prstani.

Poročni prstani iz jekla so morda najbolj primerni za ljudi, ki si želijo neobičajen prstan, vendar želijo, da jih le-ta z odpornim materialom spominja na trdnost njihovega zakona. Poročni prstani iz kirurškega jekla  se ujema z vsemi barvami in materiali, kar pomeni, da ga je enostavno kombinirati.  Cena teh poročnih prstanov pa je izredno ugodna, saj gre za material, ki je zlitina 150 visokokvalitetnih kovin.

Zanimiva alternativa so poročni prstani iz titana >>

Poročni prstani iz titana tudi za alergike

Poročni prstani iz titana za alergikeTisti, ki menijo, da jim poročni prstani iz jekla ne ustrezajo, ker jeklo pač ni nič posebnega, a jih zanima še vedno ugodna cena poročnih prstanov, se boste morda raje odločili za poročne prstane iz titana.

Titan ne vsebuje nobenih primesi, zato je primeren tudi za tiste, ki imate težave z nošenjem nakita določenih materialov. Uporablja se ga tudi v zdravstu (zobni vsadki, proteze...) in izdelavi nakita.

Cena teh poročnih prstanov je ugodna, čeprav je pridobivanje titana zelo zahtevno. Res pa je, da oblikovanje titana ni tako enostavno, kot je to pri jeklu, vendar mu ravno to daje svoj pečat. Titan torej je nekaj posebnega. Zanimivo je to, da se kot nakit uporablja le kake četrt stoletja. Poročni prstani iz titana imajo vrsto prednosti, saj je titan zelo težko poškodovati, odporen je proti koroziji in zelo je lahek. 

IMATE VPRAŠANJE?    


VPRAŠAJTE STROKOVNJAKA   

PONEDELJEK - PETEK:                   
10.00h- 12.00h in 14.00h-17.00 ali             
po predhodnem dogovoru!     

       
SOBOTE:            
Po predhodnem dogovoru!