Najcenejši poročni prstani vrhunske kakovosti

Najcenejsi porocni prstani - srebroNajcenejši poročni prstani so izdelani iz žlahtnih kovin, kot so zlato, platina in , saj so le te dovolj trdne, obstojne in telesu prijazne, predvsem pa jih je možno naknadno preoblikovati. Srebro je sicer nekoliko manj trdno. Da bo poročni prstan kljub vsemu dovolj obstojen, mora srebro biti kovano. Nadomestka plemenitih kovin sta jeklo in titan, ki ju odlikujeta tako trdnost kot obstojnost, jih pa kasneje žal ni mogoče preoblikovati. To pa je zelo pomembno pri poročnih prstanih, ki naj bi se nosili dolgo življenjsko obdobje.
Najcenejši poročni prstani so izdelani po naročilu: bodoča zakonca si lahko zamislita svoj simbol pripadnosti in zvestobe ter sliko takšnega nakita prineseta s seboj. Za lažjo odločitev pa so na voljo tudi vzorčni modeli. Da bi bil nakup prstanov še lažji, so vam najcenejši poročni prstani na voljo tudi na obroke.

 

Poročni prstan – srebro je vzdržljivo, robustno in lepo

Vam je všeč belo zlato, pa si ga ne morete privoščiti? Zakaj ne bo izbrali srebrnih poročnih prstanov? V primerjavi z zlatimi so to najcenejši poročni prstani, ki pa so kljub temu plemeniti. Srebro je vzdržljivo, robustno in lepo, obenem pa tudi ena izmed najbolj dostopnih in vsestranskih plemenitih kovin na trgu. Srebro že dolgo simbolizira čistost, ki izhaja iz podobe srebrne lune, zato je poročni prstan srebro več kot primerna izbira za obljubo večne zvestobe. Poleg tega je srebrni nakit več kot primeren za vse situacije in kombinacije. Poročni prstan srebro se prilega tako svečanim oblekam kot tudi preprosti majici in kavbojkam. Izbirate lahko od tanjših do bolj debelih obročkov, prstanov prekritih z velikim številom kamnov do preprostih unikatnih srebrnih prstanov.

Zlatarski atelje Mengeš – najcenejši poročni prstani brez konkurence. Obiščite nas v našem Zlatarskem ateljeju v Mengšu in si oglejte naše unikatne izdelke. Vabljeni.
Poročni prstani - srebro

IMATE VPRAŠANJE?    


VPRAŠAJTE STROKOVNJAKA   

PONEDELJEK - PETEK:                   
10.00h- 12.00h in 14.00h-17.00 ali             
po predhodnem dogovoru!     

       
SOBOTE:            
Po predhodnem dogovoru!