zlati prstaniZlati prstani so vedno moderni


Zlati prstani imajo nepremagljiv pridih klasike, saj krasijo roke mladoporočencev že tisočletja. Zlati prstani imajo v naši kulturi poseben položaj zaradi našega odnosa do zlata. Zlati prstani so torej večni modni prstani, pri katerih enostavno ne morete pogrešiti. Res pa je, da je zlato visoko cenjena kovina, zato so cene poročnih prstanov ponekod visoke in s tem manj dostopne. Predlagamo vam, da preverite naš cenik poročnih in zaročnih prstanov. Ugotovili boste, da se pri nas poročni prstani dobijo poceni. Vabimo vas tudi, da si ogledate pestro izbiro naših zaročnih prstanov za moške.


Cena zaročnih prstanov je pri nas ugodna


Cena zaročnih prstanov je v našem ateljeju ugodna, kar je dobro razvidno tudi iz našega cenika poročnih in zaročnih prstanov. Pri nas lahko kupite poceni poročni prstan za vas in za vašega dragega partnerja. To so lahko zlati prstani, lahko pa se odločite tudi za prstane iz drugih materialov. Tudi zaročni prstani za moške so pri nas cenovno ugodni. Menimo, da je tradicijo potrebno počastiti. In tradicija je, da si partnerja ob vstopu v zakonski stan izmenjata prstane. Zato se trudimo, da je cena poročnih in zaročnih prstanov pri nas ugodna, da so poročni prstani dostopni kar čimveč parom, ki so pred tem, da se poročijo. Vabimo vas, da nas obiščete in si ogledate naše kreacije.


zaročni prstani cenaZlati prstani so le ena od številnih alternativ


Res je, da so zlati prstani absolutna in večna klasika. Res pa je tudi, da se časi spreminjajo in zato prihajajo novi zanimivi pogledi. Tako se čedalje več ljudi odloča za poročne prstane iz drugih materialov, kot so denimo platina, titan ali kirurško jeklo. Ne glede na to za kakšen material se boste odločili, boste pri nas dobili vrhunski proizvod. In seveda je cena poročnih in zaročnih prstanov pri nas ugodna. V primeru da se odločite za cenejši material, kot je denimo kirurško jeklo, pa je cena poročnih in zaročnih prstanov kajpak še toliko bolj ugodna.

IMATE VPRAŠANJE?    


VPRAŠAJTE STROKOVNJAKA   

+ 386 31 631 830

Facebook Zlatarski atelje Mengeš

PONEDELJEK - PETEK:                   
10.00h- 12.00h in 14.00h-17.00 ali             
po predhodnem dogovoru!     

       
SOBOTE:            
Po predhodnem dogovoru!