USB ključek je lahko praktično in estetsko darilo

Vsi poznamo praktične USB ključke, ki so že skoraj v celoti nadomestili zgoščenke in diskete. Gre za zelo praktične predmete, ki jih skorajda vsakdo, ki poseduje računalnik, potrebuje za zasebno ali poslovno rabo. Z njihovo vse večjo dostopnostjo na trgu so postali tudi cenovno dostopni, cena posameznega ključka pa je odvisna predvsem od njegove kapacitete. Ključki z manjšo kapaciteto in natisnjenim logotipom podjetja so postali priljubljeno promocijsko darilo, ključke z večjo kapaciteto in dovršenim dizajnom pa prištevamo med bolj prefinjena, izbrana darila.

Unikatni USB ključki dopuščajo veliko možnosti pri oblikovanju

USB ključekV Zlatarskem ateljeju Mengeš vam nudimo bogato ponudbo raznovrstnih USB ključkov, ki smo jih profesionalno okrasili z lesom, briljanti, zlatom ter drugimi dragocenimi kovinami, dragimi kamni in dodatki. Nudimo vam tudi izdelavo USB ključka po naročilu, pri kateri vam puščamo proste roke glede izbire materiala, napisa ali gravure, dragih ali poldragih kamnov, itd. Tako dobijo ključki poleg izredno funkcionalne tudi estetsko vrednost, s katero se sicer ponaša prelep nakit iz našega zlatarskega ateljeja. Vrhunsko dekorirani ključki so odlično darilo poslovnim partnerjem ter nadrejenim in sodelavcem ob upokojitvi, odlično se obnesejo tudi kot poklon ob diplomiranju, poroki, rojstnem dnevu, obletnici, birmi ter drugih priložnostih. Cenili jih ne bodo samo ljudje, ki se neposredno ukvarjajo z računalništvom, temveč bodo zaradi njihove praktičnosti in vsestranskosti prišli prav tudi skoraj vsem drugim.

Odločite se za nakup uporabnih USB ključkov, ki omogočajo enostavno shranjevanje in prenašanje datotek, poleg tega pa so lahko tudi izredno privlačni na pogled. 

OGLEJTE SI NAŠE UNIKATNE IZDELKE V GALERIJI

IMATE VPRAŠANJE?    


VPRAŠAJTE STROKOVNJAKA   

+ 386 31 631 830

Facebook Zlatarski atelje Mengeš

PONEDELJEK - PETEK:                   
10.00h- 12.00h in 14.00h-17.00 ali             
po predhodnem dogovoru!     

       
SOBOTE:            
Po predhodnem dogovoru!