Poročni prstani cenikCenik poročnih prstanov, ki ponuja dostopne cene


Cenik poročnih prstanov je močno zanimiv vsem mladoporočencem, ki so pred poroko. Ogled cenika poročnih prstanov in pregled cen poročnih prstanov je sestavni del vznemirljive izbire dragocenih obročkov, ki si jih v ključnem trenutku njunega življenja izmenjata ženin in nevesta. Seveda pa je pomembno, da je cenik poročnih prstanov ugoden in da so cene poročnih prstanov všečne. Nobene potrebe ni, da bi srečo in veselje mladoporočencev skazila slaba volja ob ogledu neugodnega cenika poročnih prstanov in visokih cen poročnih prstanov. Lepo je, če se mladoporočenca razveselita ugodne cene poročnih prstanov, saj je dober nakup vsekakor dogodek, ki vzbuja prijetno počutje.


Cenik poročnih prstanov za tehtno izbiro prstanov


Pri izbiri poročnih prstanov pa seveda niso pomembne le cene poročnih prstanov. Cenik poročnih prstanov je namreč zanimiv tudi s tega stališča, da stranka vidi, kakšne različne možnosti nudijo poročni in drugi prstani z vidika materiala. V naši kulturi imajo prstani iz rumenega zlata poseben položaj. Za nekatere so to edini pravi modni prstani. Morda je to tako, ker je bilo v evropski kulturi zlato vedno tisto, ki je veljalo za najbolj dragoceno kovino. Seveda pa ni povsod po svetu bilo enako, saj je bilo denimo v Aziji pred nekaj stoletji srebro bolj cenjeno kot zlato, zato je Evropa dolgo časa v mednarodni trgovini menjala zlato za srebro. Tako lahko pri nas izberete tudi med poročnimi prstani iz srebra ali denimo moškimi prstani iz belega zlata. Atraktivni so tudi moški zaročni prstani.


poročni prstani ceneCene poročnih prstanov niso edine, ki razveselijo


Poleg ugodnih cen se naši izdelki odlikujejo tudi z izvrstno kvaliteto izdelka, ki temelji na naši dolgoletni tradiciji in na našem bogatem obrtniškem znanju. Ne glede na to ali kupujete poročne prstane iz srebra, moške prstane iz belega zlata ali moške zaročne prstane, vas bodo naši izdelki osupnili z izredno kreativnostjo in domišljijo naših zlatarskih mojstrov, ki so prstane zasnovali. Vabimo vas, da nas obiščete in si ogledate naše čudovite izdelke, ki lahko postanejo samo vaši.

IMATE VPRAŠANJE?    


VPRAŠAJTE STROKOVNJAKA   

+ 386 31 631 830

Facebook Zlatarski atelje Mengeš

PONEDELJEK - PETEK:                   
10.00h- 12.00h in 14.00h-17.00 ali             
po predhodnem dogovoru!     

       
SOBOTE:            
Po predhodnem dogovoru!